Ahojte pred rokom som si kúpil iPhone 3G 8GB od Orangeu.
Po roku mi prestala "ísť" wifi - sieť mi bud nenašlo alebo mi napísalo "Na zadanú wifi sieť sa nemožno pripojiť" - najskôr sa mi podarilo občas pripojiť ale po určitom čase to už nešlo vôbec. (Wifi síce nájde ale nepripojí sa na ňu)
Skúšal som restore, update na najnovší firmware, použiť prednastavené nastavenia, nepomohlo nič.
Odniesol som iPhone do Orangeu, zobrali mi ju na reklamáciu.
Stalo sa to už niekomu? Vyreklamovali vám to alebo nie?
V orangi mi povedali že už mali pár reklamácií na iPhone ale že ani jedna nebola uznaná (aj ked môj prípad v tej danej predajni riešili 1. krát!)
iPhone 3G nejde pripojiť k WiFi
U nás vo firme sme poslali iPhone na reklamáciu, lebo nám vypadával GPS signál pri navigácií. "Opravený" telefón nám vrátili späť s vyjadrením, že GSM príjimač bol skontrolovaný a je funkčný. Očividne nevedeli čítať, kedže to sme ani opravovať nechceli, takže sme im to poslali znova a keď sa telefón vrátil, bol to nový kus alebo mal prinajmenšom nový zadný kryt a zrejme aj matičnú dosku, kedže tam bol ešte starý 2.0 OS..
Nevidím teda dôvod, prečo by Ti reklamáciu nemali uznať.. A ak by aj neuznali, pošli im to opäť.
Nevidím teda dôvod, prečo by Ti reklamáciu nemali uznať.. A ak by aj neuznali, pošli im to opäť.