Nikto ta nenúti kupovať zo steamu .Gangy napísal:Tie peniaze co pytaju za trine su fakt na smiech. Na ebayi mam za 10 € novu krabicovku a nie zasrany kluc a aj to v akcii. O borderlands uz ani nehovorim, nova krabicovka na ebayi stoji 21 €. Nasrat im na take akcie.
Oooooo to nas fakt nenapadlo! Kazdopadne to nieje odpoved na otazku.
Steam - akcie
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
V inych tieroch maju aj ine ceny.Markoff napísal:ale ludia to aj tak kupuju, Borderlands - 2. najpredavanejsia hra na steame
Teba sa kto pytal ci mna niekdo nuti? Chcel som podotknut ich zvratenu cenovu politiku a hlavne ludi upozornit aby zbytocne nevyhadzovali peniaze. Ak to ty robis rad tak prosim, nesere ma. Ja sa tu nemienim vyplakavat, ale ludia by mali vediet ze niektore hry su tam vyrazne predrazene.DeJF napísal:Nikto ta nenúti kupovať zo steamu .
Napis mi ss s mailom.Royalflush napísal:Vedel by mi niekto zaplatit to GW: Trilogy keby som mu nasledujuci den poslal cez banku presnu sumu? (alebo nejak inak) Mozem dat adresu alebo telefonne cislo aby ste mi verili - Viac SS
-
Royalflush
Guru wannabe
ved prave. screenshot sa da spravit vzdy. ked som davnejsie kupoval rapidshare acc cez cvaknito.sk, tak im ako dokaz postacil obycajny jednoduchy screenshot a acc som mal kupeny hned. trochu ma zarazilo, ze tomu screenshotu tak verili. poslal som ho len ako skusku ci mi naozaj ten acc aktvuju hned ako pisali na stranke.KoCi napísal:Ono TB najma preto, ze peniaze pridu hned v moment odoslania, a mam to tak hned z krku. Da sa to sice riesit aj screenshotmi, ale tie nie su zarukou toho, ze tie peniaze dojdu. Aj ked to nie je velka suma. Ak je zaujem seriozny, dohodnut sa da vzdy.
ono je to dost jedno o aku banku ide. ked ma niekto naozaj zaujem, tak ten den, kym ti pridu prasulky snad uz prezije
DeJF: prekvapenim ledva lapam po dychu
k teme: ak by mal niekto zaujem, tiez viem pomoct s kupou cez paypal