Akú multiplayer game (SW) ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Luxo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Akú multiplayer game (SW) ?

Príspevok od používateľa Luxo »

Dúfam že som v dobrom fóre, keďže zahrňa aj rady okolo SW. Na výber mám tri akčnocenovky ( Xzone, cca 250kč ) . Ktorú z nich by ste si vybrali ?
1. Left 4 Dead (1). Viem že je velmi populárna multiplayer game, ale zaujíma ma váš názor, či to nie je po čase nejak extra monotónne ( žiadne levelovanie alias modern warfare tam ani nečakám:D ), a ako dlho mi to vydrží. Singel som hral, je to taká odreagovačka, nič viac. Jasné zameranie na MP.
2. Half Life Orange Box - tam by som mal dostať s kvalitnými SP titulmi ( HL2 + epizódy, portal ) aj Team Fortress 2 a práve na to sa chcem spýtať, ako sa to hrá.
3. Crysis Warhead - SP aj keď niekto tvrdí, že je to len benchmark, sa mi páčil. K tomu je balený MP Crysis Wars, tu som kukol len pár videí, dobre vyzerá ale je vlastne početnejšie zastúpenie hráčov ? Bude postačovať pripojenie DSL 2048kbps ( upload ? 256kbps-320kbps ? ), lebo od Cryteku vždy čakám vysoké nároky ;-)
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puffo »

Jednoznacne odporucam Orange box. Team Fortress 2 hram uz dlho a bavi ma to cim dalej tym viac :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Taktiez odporucam orange box

- Half-life 2 (ep1/ep2) - Skvely pribeh (najlepsie hrat postupne 2/ep1/ep2), hratelnost taktiez, grafika je pre mna nepodstatna ale nemam jej co vytknut (source engine) - Proste jedna z naj serii hier co vysli

- Team Fortress - Podla mna najlepsia multiplayer fps hra. CS nemam rad, kedze je to cele jednotvarne (kupis zbrane/armour; behas, strielas; zabiju ta - toto furt dokola) Tuto mas na vyber rozne classi ako napr. Medic, pyro etc. Cize vlastne kazda classa ma svoje vyhodi a nevyhodi a kazda classa je na nieco ine. Su tam Rozne mody, ako napr. Arena, King of the hill a samozrejme klasicka teamova prestrelka.

- Portal - Je to vlastne taka mini-logicka hra zakomponovana do enginu normalnej hry s jednoduchym ale zaujimavym pribehom. Musis tam prechadzat cez rozne prekazky pricom niektore vobec niesu lahke. Pri vacsina prekazkach musis pouzivat svoju jedinu zbran - Portal gun ktorej nazov hovori za vsetko. Je to proste dobra hra a ma brutalny OST. :D

Taktiez vlastnym L4D - neni to zla hra ale mna moc ma to nechytilo - je to fajn dokym clovek par-krat neprejde vsetky kola. Potom to zacina byt stereotyp i ked ten multiplayer mod kde 4 hraju za Infected a 4 za Surivors je docela fajn. (nenapada ma nazov)

Crysis je je dobra hra - ale skor SP ako MP. Ti co tvrdia ze je to benchmark su bud konozlisti ktori zavidia, hrali prvych 10 minut hry alebo posudzuju hru z videi. SP je podla mna super - pacia sa mi hry, kde je hlavna postava hry o nieco vylepsena ako (niektory) nepriatelia a nie je to "drsnak", ktory kosi armadu nepriatelov s pistolou magnum. MP neni zly ale ani nicim neprekvapuje, ale zasa vycnieva z radu stereotypnich MP FPS hier kedze sa tam daju pouzivat vsetky tzv. "Sily obleku" ako v SP.

Toto co som napisal je moj osobny nazor a nikomu ho nevnucujem.

Zdar :indian:
Napísať odpoveď