Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

PóókerStars je pecka, tam mi to ide len skoda ze sa na tej stranke nehra o skutocne money

tak som sa registroval do unibetu http://www.pokerholdem.sk/
poslal som tam par euri na ucet tak uvidime co to da :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Trussardi napísal:PóókerStars je pecka, tam mi to ide len skoda ze sa na tej stranke nehra o skutocne money

tak som sa registroval do unibetu http://www.pokerholdem.sk/
poslal som tam par euri na ucet tak uvidime co to da :)
Uvedomujes si co hovoris ze sa tam nehra o skutocne peniaze ? :?
Trussardi
Darca
Darca

Myslim ten PokerStars Lobby tam sa hraje len tak free :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ach jaj, vidim ze v tom "mas" jasno.. v lobby sa prepina ked ides hrat CG .
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Tak sem-tam hravame na intraku s kamosmi ... mame kupenu sadu 500 chipov, plastove karty, vacsinou hrame o 20kc ... Zazitky no tak kamos je strasny lucker... Okrem toho ze hra dost agresivne, tak ma strasne stastie minule isiel tri hry po sebe all in este pred flopom a na ruke mal J 3, J 5, Q 5, a s tymi kartami mal 2x full house a raz flush ... tak som prehral 20 kc :D
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

Hey ludia chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti z bwinom akurat som to tam pozeral chcel som skusit niaky freeroll ale vzdy je to na heslo ako to tam vlastne je mohol by mi niekto poradit ??
Dik za kazdu odpoved :)
Trussardi
Darca
Darca

neviete kolko priblizne trva kym pripisu peniaze (zetony) na poker ucet ? peniaze mi uz z bankoveho uctu strhlo ale poker ucet este stale prazdny s 0
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

Trussardi napísal:neviete kolko priblizne trva kym pripisu peniaze (zetony) na poker ucet ? peniaze mi uz z bankoveho uctu strhlo ale poker ucet este stale prazdny s 0
zalezi od herne, na expekt mi ich pridalo okamzite, na everest mi prisli po takej dobe, ako trva bankova transkacia, tj nejake 2-3 dni max.
Trussardi
Darca
Darca

no uz su to 3 dni a na unibete stale ucet prazdny :?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Trussardi napísal:no uz su to 3 dni a na unibete stale ucet prazdny :?
Zavolaj na dialog a spytaj sa co sa deje alebo napis do unibetu :)
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

v poslednom čase ma baví najviac Omaha, resp. Omaha Hi/Lo .. zatiaľ sa zdokonaľujem vo Freeroloch na Unibete (hrám cca iba 9 mesiacov) ale asi začnem vážnejšie hrať na "Bet-at-Home" (majú slovenskú banku)
surfista
Expert
Expert

Re: Poker

Príspevok od používateľa surfista »

Ja hram poker aktivne online asi pol roka. Hram v herniach Pokerstars a Full Tilt Poker, ale vacsinou na Full Tilte.

Moje najvacsie uspechy boli : 1. miesto v $3,30 Knockout Turnaji na FT z 834 ludi, vyhra $515 8) Som bol stastny ako blcha :P Krasny pocit vyhrat turnaj, po dlhom boji, clovek je vycerpany ale citi sa super.

Moj prvy vacsi uspech bol ked som skoncil 268. z 10 977 ludi na $22 buy in turnaji na FT. Vyhra bola $120, zaujimave je, ze som sa na ten turnaj kvalifikoval za $2,20 :)

Potom sa mi podarilo raz vyhrat $50 ked som skoncil na 1. mieste z 36 ludi na jednom SnG.
A vela inych malych vyhier. Obcas hravam aj cash games ($0,05/$0,10). Strasne sa mi paci novy typ cash game na Full Tilte, vola sa Rush Poker (ty ktory hravate online poker to asi poznate).

Najvacsie neuspechy, su asi niektore brutalne Bad Beaty, napriklad s AA som raz prehral proti debilovi s 52o (mimo farby) a to som aj raisol pred flopom :D
Raz ma skoro porazilo, ked v pomerne rozhodujucom momente v turnaji som nutne potreboval karty aby som znasobil, a ked mi konecne dosli (boli to AA esa) tak mi spadol internet a nabehol az ked mi automaticky zlozilo karty :smt098 Vtedy som fakt uz neudrzal svoju poker face a skoro som rozkopal cely obsah mojej izby :D
Este som raz zlozil KK pred flopom z nepozornosti, lebo som hral na viacerich stoloch uz par hodin a uz automaticky som vacsinou foldoval a tak to dopdadlo..
Najvacsie prehry nemam, prehral som tak maximalne $20 za jeden den na cash game, ale takyto downswing obcasny je normalny, vacsinou hram disciplinovane.
No stava sa, treba to brat s chladnou hlavou, ved aj zajtra je den...

Celkovo som dost v pluse, snazim sa hrat rozumne a zatial low-medium stakes niekedy som hraval aj kazdy den niekolko hodin teraz som povolil, lebo mam dost povinnosti v skole, ale stale hravam.

Mam rad aj LIVE games v Starej Lubovni (odkial som) organizujeme male turnaje(20-36 ludi) a cashovky, obcas si zahram aj v Poker Clube.

Ak chcete niekto zahrat cash game alebo heads up na Full Tilte alebo na Pokerstars, dajte vediet
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Najvacsi uspech som mal ked som z 9000 ludi skoncil v unibet herni na 1 mieste.Vyhra 58€ a bol to freeroll.Potom sa mi podarilo este na jednom freerolle vyhrat zhruba 45centov :D

Najvacsi neuspech ked som v priebehu dna prehral zhruba 50€.Ale na druhy den som 40€ vyhral takze som nemal az taku velku stratu

Live poker hravam casto ale iba turnaje.Online pokru sa venujem viac kedze tu v LM nie su turnaje tak casto
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Ten Rush Poker je take nieco ze mozes kedykolvek opustit stol?
surfista
Expert
Expert

Príspevok od používateľa surfista »

žeby? napísal:Ten Rush Poker je take nieco ze mozes kedykolvek opustit stol?
Rush Poker je cashovka, kde vzdy ked zlozis karty, tak ta okamzite hodi na dalsi stol s uplne novymi hracmi a mas nove karty.
Cize nemusis cakat kym ostatny dohraju aby si dostal dalsie karty. Je to ovela rychlejsie ako normalna hra, mensia nevyhoda je, ze stale hras s novymi hracmi, cize nevies hned, ako hraju.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

žeby? napísal:Ten Rush Poker je take nieco ze mozes kedykolvek opustit stol?
pri kazdej cashovke mozes hocikedy opustit stol :wink: a ten "Rush" sa mi vobec nepaci, kedze mam ovela radsej live poker a stym suvisi aj hra proti hracovi, nie len hra s kartami proti jeho kartam, co podla mna online poker je... no niekedy aj na online sa da pekne preictat super a ublafovat, rest. pripravit na neho pascu a vytiahnut z neho maximum chipov/penazi :D btw. mate aj vy ten pocit, ze na online pokry niekedy dochadzaju neskutocne kombinacie? :D minule som za 10min prehral 30dolarov, a to tak, ze som bol lepsi na flope, turne a prisiel river a ten ma potopil :D pochopim, keby tam bolo 5-6 outs, ale 1-2outs a presne ta karta dosla :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Dnes som mal pekny bad beat.Flop 4s5s6s .Ja na ruke 5h5c.Stack zhruba 20BB tak som dal all in.Typek call a ked som videl jeho karty takmer som odpadol. 6h6d :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Kurnik rad by som vyskusal zahrat o peniaze len este nemam 18 , myslite ze to overuju ?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Dieg0 napísal:Dnes som mal pekny bad beat.Flop 4s5s6s .Ja na ruke 5h5c.Stack zhruba 20BB tak som dal all in.Typek call a ked som videl jeho karty takmer som odpadol. 6h6d :D
toto by som nenazval bad beat :D porazala ta tam postupka, tie karty boli rainbow? ked boli dve vo farbe, tak mohol mat flash draw a na internete je vela hracov, ktory stym pojdu all in :D ale ked uz na flope bolo v pote 20BB, to znamenalo, ze ste si raisli pred flopom, cize sa dalo cakat, ze ma na ruke nieco na ruke, nejaky par alebo vysoke konektory vo farbe(AK,KQ)...ale ten all in si zahram mozno dobre, ja by som cakal nejaky vyssi par, kedze dorovnal velky raise pred flopom rest. si raisol. ja by som to zahral asi tak isto, postupku by som nepripustal do uvahy :D a ten set sestiek :D

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 20:51)
Filipito napísal:Kurnik rad by som vyskusal zahrat o peniaze len este nemam 18 , myslite ze to overuju ?
na internete urcite nie :D len zaskrtnes, ze mas 18 a si si vedomy podmienok atd. a si regnuty :D a v kosiciach poznam klub, kde to neoveruju(ja mam 17 a prvy krat som tam bol asi pred rokom :D), takze asi tak...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ohladom hrania o peniaze na nete niekde overuju niekde nie.Na bwin som musel poslat preskenovanu obcianku.Na unibete som sa regol vyhral som tam prachy na freerolle a len som zadal cislo kreditky a prisli mi na ucet
Napísať odpoveď