Robin vanPersie by mal byť mimo 4-5 mesiacov
F.A. Premier league
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pred chvilkou som dopozeral zaznam zo stretnutia Arsenal vs. Chelsea. Aj ked prvych 15 minut mal viac zo hry Arsenal, potom sa karta obratila. Dva indenticke a trochu aj stastne goly poslali akurat na polcas Arsenal do kolien, ktory prakticky v druhom polcase nic nevymyslel. Asi najvacsiu sancu niekedy v polovici druheho polcasu krasne smykackou zneskodnil Terry a nakoniec mozu byt radi, ze nedostali aj tie 4 kusy. Rozhodne zasluzena vyhra hosti.
Kam by si ho prosimta vopchal ? Ten moze hrat v tom systéme akurá tak namiesto A.Colea , mozno este ako lavy zaloznik , ale to imho nieje miesto pre krídlo ....J.Cole bol - aspon ako si pametam kridlo , minuly zapas hral podhrota ....Steven666 napísal:nejak zabúdate na Zhirkova, páni.
http://fantasy.premierleague.com/
fajn hra
...na zaciatku mate 100 mil. libier, do teamu si vyberiete 15 hracov z PL..Hra nadvezuje na skutočnost, tz. že ked si do svojho týmu vyberete Fernanda Torresa, a ten v zápase so Sunderlandom dá 3 góly, dostane napr. 50 bodů. Ale ked v týme budete mat aj Lucasa, ktorý sa v zápase vôbec nepresadí a odohrá zlý zapas, tak nemusí dostat bod žiadny.
Ak už niekto nato upozornil tak prepáčte
fajn hra
Ak už niekto nato upozornil tak prepáčte
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
tak šláger to bol vynikajúci, ukázalo sa že Arsenal nevie zahrať vo veľkým zápasoch túto sezónu. Nani ho gól paráda, a byť Wengerom vysvetlím Arshavinovi že futbal je tímová hra...
Re: F.A. Premier league
Arsenal ma skor riadne problemy s Manchestrom, uz si ani nepamatam kedy nad nimi vyhrali.Steven666 napísal:tak šláger to bol vynikajúci, ukázalo sa že Arsenal nevie zahrať vo veľkým zápasoch túto sezónu. Nani ho gól paráda, a byť Wengerom vysvetlím Arshavinovi že futbal je tímová hra...
Inak k tomu Arshavinovi, by som ho hned nezhadzoval, problem bol v tom ze on tam furt bol sam a nemal komu nahrat.