hral som to 30 minut - teraz na to nemam cas, grafika oproti jednotke dost pokrocila, pekne efekty, kvalitnejsie textury, ovladanie auta podla mna to iste zahral som len prvu trat viac zatial hodnotit nemozem ale na prvy pohlad to je kvalitka
no dnesak som to mal moznost hrat u kamarata na Xboxe a je to neuveritelne trate kde su palmy a slnko presvita cez ne mi miestami pripominaly crysis ovladanie podobne ako v jednotke ale predsa len o kusok lepsie paci sa mi ze auto sa viac smyka a nieje take stabilne na trati ako v jednotke.
engine je neuveritelny a je to zazitok hrat uz sa na to tesim na PC
demo je vonku tahajte je to supeer a optimalizacai ani nehovorim na mne to ide uplne bez problemov a kamaratovy na Notebooku s turionom 2,2Ghz to ide tiez super na plnych detailoch samozrejme bez AA http://dirt2.gamefan.cz/
Jedno moje video z dema. Shift ma baví viac. Dirt ma totálne debilnú fiziku, na klavesnici je to nehratelne. Zbytocne preumelkovana hra s kopou reklam kena blocka... Oničom, s rally to nemá nič spoločné...
Kua, to preco som predal volant. Presne tak ako aj Shift sa to hra dost tazko na klavesnici, uz to nie je ten pozitok z hry, skvele drifty atd. Uz stahujem demo a dufam ze to bude lepsie ako jednotka.
Ja som hral demo s klavesnicou a nemal som problem. Hra je super optimalizovana. Na mojej masinke ktora uz ma svoje najlepsie casy za sebou ide na ultra 8xAA pekne plynulo v benchmarku minimalne FPS bolo 28. Viac sa mi to paci ako Shift. Grafika je super, hratelnost tiez aspon pre mna. Uz sa tesim na full. S trochou stastia bude mozno uz dnes-zajtra..
Guczmann napísal:Jedno moje video z dema. Shift ma baví viac. Dirt ma totálne debilnú fiziku, na klavesnici je to nehratelne. Zbytocne preumelkovana hra s kopou reklam kena blocka... Oničom, s rally to nemá nič spoločné...
nie vsetkych bavia totalne arkady
ale taktiez mi stasne vadi cela reklama na Kena blocka jak je super jazdec neviem mozno rally vie jazdit ale to jak driftuje sa mne osobne moc nepaci proste nepovazujem to za pravy drifting ....
Guczmann napísal:Jedno moje video z dema. Shift ma baví viac. Dirt ma totálne debilnú fiziku, na klavesnici je to nehratelne. Zbytocne preumelkovana hra s kopou reklam kena blocka... Oničom, s rally to nemá nič spoločné...
na klavesnici je to o nicom ale na volante sa to hra dobre... tolko tych reklam tam nemali davat...