//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2009, 23:12 )
Toto sa mi dneska podarilo
2x 11 killstreak = 2x chopper gunner
A hned za tym dalsia hra 30/4 kills/deaths
Ja mam open kto chce zahrat tak steam: xtriny ale bolo by dobre keby ste tiez uz nieco mali odomknute nech nemusim ist tie iste misie znovu
Tak som to teda dohral. Výborná výborná hra : ) Tiež sa mi veľmi páčili záverečné titulky.
Najobľúbenejšou misiou u mňa je jednoznačne zachránenie rukojemníkov z ropnej plošiny.
Mám rád keď je v hre cítiť filmovosť a toto je jeden veľký film.
Klobúk dolu.
9/10 : )
H@wk napísal:na konzolach je kvoli lepsiemu gameplay automaticke mierenie asi na kazdej hre..
Si predstav ze by si mal manualne s tym krizikom mierit na gamepade
Ved hej,ale na multi to zvykne byt vypnute alebo nie ???
domco528 napísal:Kedy uz konecne vyjde crack na MP nemozem sa dockat ................
Niesi sám Čakám na to jak na zmilovanie... Darmo páčim matku na origo... už mi tento mesiac dala 25€ na posilku, 70€ na suplementy a ešte mi treba zimnú bundu.... Čiže nie každý si môže dovoliť origo. Tu na fóre je veľa ľudí ktorý odsudzujú tých čo majú neorigo hry, no treba si uvedomit že sme na slovensku a nie každý má rovnakú úroveň života a nie každý zarába
Ak to bude fachčiť tak to asi neprežijem, už som sa rozhodol kupiť origo, preto radšej ešte počkám. Myslite že to pojde tak bez problemov, ako CoD4?? ak to pojde (Vaše názori pls.)
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2009, 17:34 )
Guczmann napísal:Niesi sám Čakám na to jak na zmilovanie... Darmo páčim matku na origo... už mi tento mesiac dala 25€ na posilku, 70€ na suplementy a ešte mi treba zimnú bundu.... Čiže nie každý si môže dovoliť origo. Tu na fóre je veľa ľudí ktorý odsudzujú tých čo majú neorigo hry, no treba si uvedomit že sme na slovensku a nie každý má rovnakú úroveň života a nie každý zarába
to ja by som musel kupiť dva kusy aj synovi , ale aj to som už zvažoval