Zakazujú mi frajerku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Zakazujú mi frajerku

Príspevok od používateľa cico410 »

Ahojte, volam sa Beňo mám 15 rokov a bývam v Liptovskom Mikuláši.
S frajerkou som sa spoznal u babky v Žiline. Sme spolu rok všetko išlo hladko, až kým mame s ocom nezačalo prepínať, a začali mi hovoriť že je to trápne za ňou stále cestovať, a že sa mám na to vykašlať.Lenže ja ju milujem aj ona mňa a nemôžeme bez seba byť. Už mi viac krát zakázali ísť za ňou a preto mám strach hovoriť im že za ňou idem. Som už z toho na dne.. vyhrážajú sa mi zo školou musím makať chodim do 9. triedy a dali mi podmienku že ak nebudem mať samé dvojky atď. že mi za ňou zakažú chodiť. Proste celý náš vžťah sa odvíja len od toho či niečo neposeriem.Samozrejme samé dvojky mať nebudem a asi bude aj štvorka z matiky kedže mám priemer 2.8 a učitelka mi povedala že mi dá 4 ... no a ak mi za ňou zakážu chodiť budeme asi nahratí.Nechcem aby zamnou chodila ona bojím sa o ňu teraz ešte je tma už o 16 a mám strach že ju bude dáky peďák obťažovať.Už sa jej to raz stalo naštastie boli blízko voláki cudzí ľudia a tak.. odvtedy som za ňou chodieval len ja... pomôžte mi viem že je to zložité ani sám neviem čo od Vás očakávam :cry: normálny rozhovor v tomto prípade asi nieje možný vždy keď sa pokúšam nájsť niaké riešenie len sa vyhovárajú berú ma ako dáke decko . Vážne ju nechcem stratiť... tak môžem dať aj ľahšiu otázku.. čo by ste robili na mojom mieste vy?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Zakazujú mi frajerku

Príspevok od používateľa mirak2 »

cico410 napísal:berú ma ako dáke decko .
a nie si? za to ze v 15tich mas tri chlpy medzi nohami a jeden na brade neznamena ze si dospely :lol: odkaz rodicom ze robia dobre!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Owned!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole len to tak chruplo.
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cico410 »

mirak2 napísal:a nie si? za to ze v 15tich mas tri chlpy medzi nohami a jeden na brade neznamena ze si dospely :lol: odkaz rodicom ze robia dobre!
Ó super pomohol si mi , presne to som potreboval počuť... si frajer Ti poviem :roll:
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

ja by som spravil na ich mieste to iste, najprv sa uc a az potom frajerka, kde chces ist na strednu zo stvorkou z matiky?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

kvoco napísal:kde chces ist na strednu zo stvorkou z matiky?
ehm, nesranduj... Dnes berú všetko čo má ruky, nohy...
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Dunlop napísal:ehm, nesranduj... Dnes berú všetko čo má ruky, nohy...
tak ja som este asi zo starej skoly, kde na znamkach zalezalo, ale na strednej uz som mal aj ja na haku
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

cico nevšímaj si ich. Každý je veľký mudrlant a odborník za monitorom a myslí si že iba jeho názor je ten najlepší... Je síce pravda že škola je dôležitá a dosť na nej závisí. No to že ťa rodičia budú schválne držať doma, im nezaručí že budeš mať samé 1tky, nie každému ide napríklad matika. Ak to raz človeku nejde do hlavy tak mu to nikdy nepôjde riadne. V každom prípade by bolo dobré s mamou pokecať, alebo s otcom... vyber si toho s kým sa vieš porozprávať lepšie aj o citlivejších témach. Preberte to. :wink: Komunikacia je dôležitá. Treba si však aj vypočuť ich názor s kľudom a rozvahou, nie že sa naserieš a budeš trucovať ako malý.

Skús to s nimi ešte predebatovať a zamysli sa či je ten vztah naozaj tak vážny a či si si 100%tne istý že sa oplatí v ňom zotrvať. :wink:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

cico410 napísal:.. čo by ste robili na mojom mieste vy?
na tvojom mieste by som sa ucil... vsak za 2-3hodinky sa musis vediet naucit hocijaku latku z hocijakeho predmetu... sa to nauc perfektne a prihlas sa aj viac krat ze si chces opravit znamku....a ukaz rodicom ze to dokazes a ze si zasluzis frajerku
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

tak 1. na mieste tvojich rodicov by som robil to iste pretoze by mi zalezalo na buducnosti svojho dietata.to sa musi nechat
2. z tvojho pohladu: snazil by som sa makat v skole a nie na dvojky ale na jednotky aby som ukazal rodicom ze onu ozaj stojim, ze ju lubim ale popritom ze mi zalezi aj na vzdelani.
3. bral som to akoze mam 19 a ze tu babu fakt lubim a vidim peknu buducnost po jej boku.
cize: ak si fakt myslis ze vas vztah ma buducnost tak sa riad bodmi 1. a 2. a no problem. dufam ze som pomohol :idea:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nepoteším ťa.
Kamarát mal tiež tento problém (dochádzanie za babou, rodičia), vek zhruba rovnaký. Nepomohol si.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

15 rokov frajerka z ineho mesta a neustale dochadzanie za nou ? Ja sa im tiez necudujem keby som mal dieta povedal by som mu to iste. V 15 s toho nic vazne byt nemoze a zabit more casu cestovanim a predpokladam ze peniazmi ta tiez zasobuju oni. Take ze ja ju strasne milujem a strasne mi na nej zalezi bla bla bla v 15citis kazde dva mesaice ku inej babe. Co som tymto chcel vlastne povedat? Ze najlepsie spravis ked sa s nou kludne rozides pretoze tak ci tak vam to vydrzi este tak maximalne mesiac a zbytocne budes dalsi mesiac len pohadany z rodicmi a nervozny.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

- eXo - napísal: bla bla bla v 15citis kazde dva mesaice ku inej babe. Co som tymto chcel vlastne povedat? Ze najlepsie spravis ked sa s nou kludne rozides pretoze tak ci tak vam to vydrzi este tak maximalne mesiac a zbytocne budes dalsi mesiac len pohadany z rodicmi a nervozny.
Ach, taka blbost, s holkou som chodil od 15 a vydrzalo nam to dva roky...
igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

Napíšem ti ja starý cap /42/.Porozpravaj sa o tom ešte s niekým z rodičov+
zkus si zlepšit svoj prospech.Ja mám 16 ročného syna a takýto problém, by som asi riešil podobne ,ale najprv konzultacia so synom.V žiadnom prípade, by som nedaval žiadne ultimátum/ako zlepšenie prospechu v skole a pod./. Takže ti držím palce aby ti to v škole aj v láske vyšlo. :) :)
P.S Rady rodičov počuvaj ,aby si nedopadol ako ja :D :D :D :D
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

- eXo - napísal:Ze najlepsie spravis ked sa s nou kludne rozides pretoze tak ci tak vam to vydrzi este tak maximalne mesiac a zbytocne budes dalsi mesiac len pohadany z rodicmi a nervozny.
Zda sa ze niekto, kto nemal v 15tich lasku a zavidi, sa snazi marit ju aj inym... Uvedom sa...
Ja mam 16, s dievcatomsom 7 mesiacov (zacinalei sme obaja v 15tich)... a Vsetko klape ako ma... Zas si nemysli ze za to, ze tebe nieco nevyslo v 15tich nemusi to vyst nikomu... OMG to su mi nazory...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zacni sa ucit ... zlepsi si prospech ...
najdi si brigadu nejaku za ktoru dostanes aspon par korun a tym padom nebudes zavisly na rodicoch ci ti daju peniaze na cestu ...
kludne popros aj ju nech pride ... ved v sobotu a nedelu nemate skolu tak si myslim ze rano pride a kludne ju vecer mozes odprevadit na vlak/bus doma ju mozu pockat nejaki kamarati alebo rodicia a ty sa nebudes bat ...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

rodicia ta chcu motivovat, nie zakazovat frajerku. ak mas priemer 2,8 nemoze ti dat 4ku..

prihlas sa, uc sa, bez vedomosti ta nebude ziadna chciet a ver, ze tuto si nebudes brat :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

winni napísal:Zda sa ze niekto, kto nemal v 15tich lasku a zavidi, sa snazi marit ju aj inym... Zas si nemysli ze za to, ze tebe nieco nevyslo v 15tich nemusi to vyst nikomu... OMG to su mi nazory...
Hmm predstav si ze pisem z mojich skusenosti v 15 som nevidel este nikoho kto by nasiel babu s ktorou by to bolo nieco viac ako vztah na 2-3 mesiace a za to ze tebe daco vyslo tak si vytvaras predstavy ze ked daco take napisem tak sa mi nieco nepodarilo. Prosim ta nebud smiesny.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

winni: od 15 do 23 som ani len nepomyslal nad nejakou vaznostou vztahu (planovanie buducnosti, kupa nehmotneho majetku a pod)
ako ja hovorim, treba sekat pokial sa da :twisted:
Napísať odpoveď