"fake" okuliare

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ratz - cital som niektore a zatial mam z neho sukromny pocit, ze je to chalan ktory ma ako konicek modu... ja mam airsoft, niekto auta... ci to prehana zistim az vtedy, ked ho stretnem na ulici alebo tu hodi par fotiek... :) ale v principe chapem kam tym mieris
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

a ked ti oznamim, ze moje primarne zaluby su barbiny, vysivanie a nakupovanie kozmetiky, budes ma stale pokladat za normalneho? :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

//Čo mate všetci proti ?

Čo je na tom zle , že sa zaujimam o modu hm ? To naozaj ma byť muž dôkazom toho , že pochadza z opice ? Je 21 storočie a to si ma každa žena predstaviť muža ako plešateho z mastnym pupkom sediaceho s pivom v ruke a čumenim na futbal v dotrhanej "farmarskej" koseli v trenkach ?//
:D ak by sa naozaj zaujimal o modu, tak by si vedel tieto ray bany sa opat dostali do mody pre viac ako dvoma rokmi a kto si ich teraz kupi mi pripada ako opozdely, aspon keby si si kupil originalny ram tak mozno...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mam pocit ze clovek s kapkou sudnosti dnes nemoze byt stajlyš ... videl som asi tak milion ludi s tymito okularmi a ani jednemu / jednej nepristali ... moda by mala byt od toho aby clovek vyzeral pozeratelne a nie jak posledny dilino :-) ... asi som na modu stary, malo intelektualne vyvinuty, alebo neviem, ale tak tristvrte chalanov co sa snazi byt silou mocou IN mi pride ako, keby boli prihriati a nekompletni - skinny džíny v ktorych neni ani kam dat vercajch, pastelove farby s infantilnymi motivmi, okuliare co slohli dedkovi a vymlatili na nich skla a podobne ...

sam za seba hovorim, diky bohu ze som neni stajlyš fríkúlin :-D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nosenie bryli tiez spada do mody? A ja somar som sa ich zbavil a este za ake peniaze :D No co uz, nebudem atraktivny pre chalanov, budem si musiet vystacit s obycajnymi zenami - nejak to prezijem hadam :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Všetci ste trápni :smt098 vidno že vám móda nič nehovorí :smt042 (bez urážky)

A pls admin / moderator LOCK :lock: :new03:
Zamknuté