Zdravim,
takze mam takuto dilemu:
Mam notebook ASUS F3KA, takmer dvojrocny, v marci 2010 vyprsi zaruka, ZATIAL mi na pracu, internet atd. staci. Planujem ho este nejaky ten rok pouzivat kedze je v celkom dobrom stave. Na tomto notebooku uz novsie hry nerozbeham(napr. GTA IV) a tak by som si chcel na vianoce dopriat nieco na hry.
A tu je otazka: Co by ste zvolili?
1. Kupit konzolu, PS3, cisto len na hry a nechat si este nejaky ten rok tento notebook na pracu a ostatne?
2. Alebo kupit nejaky vykonnejsi PC na hry a notebook si nechat na prenasanie a cestovanie?
3. Alebo kupit rovno vykonny notebook?
Co odporucate?
Cenovy strop: cca 700-800€ (pravdepodobne bez DPH).
Tema ohladom PS3 vs. xbox 360 tu uz bola tak si ju precitaj, mozno ta nieco zaujme a zistis ci vobec chces konzolu. Osobne by som siel uz do konzoly, ak to ma byt vyslovene na hry. Herny PC bude o 3-4 mesiace zas "starina" a treba sa onho viac starat ako o konzolu. To co usetris na PC, mozes vrazit do hier.
a som zase kde som bol pred tyzdnom(ps3 vs xbox) , nad pc som rozmyslal aj preto ze sa bojim toho ovladania konzol gamepadom, kedze oblubujem hlavne FPS (aj ked prinajhorsom by sa dala dokupit mys a klavesnica)
no cital som aj toto aj toto a stale sa nejako neviem rozhodnut ci jedno alebo druhe, dalsia vec ze niekto vravi ze FPS jedine na PC a iny zase vravia ze v pohode sa da FPS na konzole
Notebook pokiaľ nekúpiš alienware tak na hry nikdy nebude, je to zbytočný luxus, ktorý zostárne v priebehu štvrťroka. Najlepšia voľba je imo PC. Za 700 evri postavíš nadupanú mašinu. PS3 aj x-box sú fajn, ale sú už trošku staré.
Ak by Ti nevadilo, že by si s konzolou nemohol chodiť na net, poradil by som Ti Xbox a flashnúť ho.. Nemúsíš tak kupovať originál hry a peniaze z tvojho rozpočtu by si si tak mohol odložiť na budúcu kúpu nového notebooku, prípadne dobrej telky, na ktorú by si konzolu pripojil
uplink: notebook na hry je tiez myslim blbost
lol4: telku mam cize tu urcite kupovat nebudem, ale novy notebook bude skor ci neskor treba cize to je rozumne, ci by som hraval na xboxe cez net teraz povedat neviem, to by som videl podla aktualnej situacie
toto iste som riesil aj ja len som tam nemal notebook, vybral som si nakoniec xbox, uz ma nebavi davat kazdy rok velke prachy do pc lebo vidu nove grafiky , ramky, cpucka.
dufam ze budem spokojny, a fakt si to treba dobre zvazit
Veľa ľudí si X-ko kupuje hlavne pre možnosť jeho flashnutia.. Osobne som však svoj mesiac flashnutý Xbox predal a kúpil nový. Chcel som mať Live a hlavne, originál hry ma tak nejak viac bavia a hlavne si ich viac vážim Na PC mám cez 200 hier a z toho som možno až štvrtinu nikdy nehral. Nechcem teda, aby som s X-kom dopadol rovnako A hlavne, ako tu už spomenul Filipito, taktiež už nie som ochotný vrážať do nového hardware-u compu.