Problem s PC
-
pegasusss
Light Professional
Problem s PC
Cawte , prosim vas mam problem s PC ,, hral som FEAR a zrazu cely PC zhasol , a ked som ho chcel zapnut tak len zasvietilo svetielko ze je zapnuty asi na 0,5 sekundy - len na tolko sa asi cely PC zapol ,, skušal som ho povysávať - každu sučiasku som dokladne ocisťil od prachu štectom a pod. ... prosim vas newiete mi poradit cim to moze byt ? ....
,,, ja mam taky dojem ze to moze byt nejaky skrat v zdroji , pretoze PC sa vobec nechce spustit a keby sa spustil , tak by ukazalo nejaku inu chybu a bola by to nejaka sucaistka ako grafika alebo ramka ... tak newm , nejake napady cim to moze byt pripadne riesenie ?
.... K ++ thx 
Oškrab nejako opatrne nejakou ihlou tie dierky v kábli čo picháš do základnej dosky. Aj kontakty na základnej doske , ale opatrne aby si to nepoohýnal. Možno sa ti tam len niečo rozpustilo a nemáš dobrý kontakt. Mne sa to už raz stalo a pomohlo to.
Bolo by dobré premerať aj tie kábliky zo zdroja či ti ide šťava 3.3V , 5V , 12V podľa manuálu od základnej dosky.
Bolo by dobré premerať aj tie kábliky zo zdroja či ti ide šťava 3.3V , 5V , 12V podľa manuálu od základnej dosky.