Web stranka - navrat na domovsku stranku po urcitom case

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
newww
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Web stranka - navrat na domovsku stranku po urcitom case

Príspevok od používateľa newww »

Cavte

Prosim o rade ci je mozne a ak ano v com spravit taku vec, ze na web stranke, po urcitej dobe necinnosti sa automaticky zobrazi (prepne) domovska stranka.
Chcem len vediet ci by sa to dalo vobec urobit nejako jednoducho a aby to bolo funkcne v IE.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dalo, cez javascript (budeš sledovať napríklad pohyb myši). Takéto dačo by som ale nerobil, a nevidím v tom ani praktický význam
newww
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Diks za odpoved

vyznam to pre mna ... :) skusim najprv pogooglit pokial nic nenajdem bude ochota poradit?
tuti
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tuti »

no necinnost na webe nemusi automaticky znamenat pohyb mysi... ja som robil nieco ako ze po urcitom case ta jednoducho odhlasi so systemu (a to uz podla mna vyznam ma)

Tu je funkcia co vykonava odhlasenie z kazdej stranky. Javascript das do hlavicky kazdej stranky. Postup je jednoduchy. ak uplynie cas (1800000ms) tak napise ze ta odhlasilo a presmeruje na stranku kde vykonas samotne odhlasenie (zrusis cookie, session...)

ak chces domovsku stranku tak potom do zmenis window.location na domovsku stranku (budes musiet nejak zistit to som nerobil)

Kód: Vybrať všetko

<script type="text/javascript">
    function disconnect()
    {
      alert("Z dovodu neaktivity ste boli odhlaseny");
      window.location="logout.php";
    }
    setTimeout("disconnect()",1800000);
  </script>');
newww
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

No takto,

Malo by to byt formou kiosku cize nie verejne na webe a ja potrebujem aby sa nacitala domovska stranka po urcitej dobe necinnosti prave mysi resp. kurzoru, malo by to byt nieco ako prezentacia vyrobkov kde si kazdy moze pozriet urcity konkretny produkt a potom ked odide od PC tak sa po nastavenej dobe nacita home page.
Napísať odpoveď