ma niekto skusenosti? objednavali ste z tade už niečo?Už neviete ako to urobiť, aby sa vám deti pri zmienke o čistení zubov neschovaly pod posteľ? Riešite neustále problémy s tým, že deti pri kefke a umývadle nepostoja?
serioznosť tohoto obchodu?
serioznosť tohoto obchodu?
na hojko ma reklamu web webko.sk .. rozmyšlal som ,že idem niečo objednať,ale ked som videl popis tak som sa až zlakol
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
PopisY (preklepy nekomentujem). Mimochodom, tých chýb je tám milión, "Otlačky vašeho dieťatka" a "Vlasnite kus Ameriky", "Prsteňový otvarak fliaš", nekomentovať okopírované popisy produktov z Češtinymremen napísal:Dobry den, som zastupca eshopu webko.sk. Velmi sa ospravedlnujeme za urcite chyby na nasom eshope. Postupne sa ich snezime poodstranovat. Po novom roku pripravujeme uplne nove popisi produktov.
-
Grim
Darca
....pre mňa je jedno aké ceny má obchod, keď ľudia ktorí ho spravujú podľa slovného prejavu asi ledva dokončili základnú školu a potom zvládli papierovačky okolo vybavenia živnosti...ja osobne by som si z takého obchodu neobjednal ani ponožky, bez ohľadu na to, aké pozitívne reakcie na ten obchod sú...a to nieje len tento prípad...takých je viac...
-
Hotwire
Addict
cize radsej si to kupis hoci aj drahsie z ineho obchodu len preto lebo tam to budu mat gramaticky spravne?Grim-Reaperka napísal:....pre mňa je jedno aké ceny má obchod, keď ľudia ktorí ho spravujú podľa slovného prejavu asi ledva dokončili základnú školu a potom zvládli papierovačky okolo vybavenia živnosti...ja osobne by som si z takého obchodu neobjednal ani ponožky, bez ohľadu na to, aké pozitívne reakcie na ten obchod sú...a to nieje len tento prípad...takých je viac...
-
Holubar
Darca
Pri dolezitych veciach, ako su darceky, pripadne drahsi tovar pozera skor clovek na serioznost obchodu, ako na cenu. Radsej si priplatim, ako keby som mal pripustit, ze to napr. nepride nacas, prip. vobec, alebo nie je ista zaruka. Pre mna bol najhorsi zazitok snad bestcena.sk, kde som poslal peniaze vopred a na tovar som cakal vyse mesiaca.
Nevravim, ze pravopis je to najdolezitejsie, ale ak by to nemalo vahu, tak by ani tato tema nevznikla.
Nevravim, ze pravopis je to najdolezitejsie, ale ak by to nemalo vahu, tak by ani tato tema nevznikla.
-
Hotwire
Addict
pravopis neni zarukou serioznosti a aj naopak ak su tam chyby neznamena ze sa nebudu k zakaznikovi spravat s uctouHolubar napísal:Pri dolezitych veciach, ako su darceky, pripadne drahsi tovar pozera skor clovek na serioznost obchodu, ako na cenu. Radsej si priplatim, ako keby som mal pripustit, ze to napr. nepride nacas, prip. vobec, alebo nie je ista zaruka. Pre mna bol najhorsi zazitok snad bestcena.sk, kde som poslal peniaze vopred a na tovar som cakal vyse mesiaca.
-
Grim
Darca
..zas to čo som napísal nieje písmo sväté, ale pokiaľ je tam chýb ako v prváčikovom diktáte tak áno...SchYzo napísal:cize radsej si to kupis hoci aj drahsie z ineho obchodu len preto lebo tam to budu mat gramaticky spravne?uz ta vidim...
-
Grim
Darca
...mne už v živote toľko ľudí kadečo garantovalo, takže mám skúsenosti s týmto cudzojazyčným slovom vhodným akurát na opantanie zmyslov dôverčivých kupujúcich....kým niečo nieje na papieri tak to nieje záväzné...a to platí aj v tomto prípade...netvrdím, že to čo tvrdíte nieje pravda, poukazujem iba na paradox garancie niečoho, čo sa garantovať nedá...mremen napísal:Garantujeme na 98% doručenie tovaru v deň objednania v pripade že objednavka pride do 15:00.
Tu ide o prvý dojem. Ten sa zopakovať nikdy nedá. Pri osobnom stretnutí to môže byť vzhľad, spôsob komunikácie,... V tvojom prípade prvý dojem je založený aj na gramatike. Určite by som bol opatrný pri objednávaní, malá nedôvera by tam určite z mojej strany bola. Aj keď osobne poznám dosť vzdelaných ľudí s biednou gramatikou.
A tie percentá nabudúce radšej nepíš, ak to nie je 100%.
A tie percentá nabudúce radšej nepíš, ak to nie je 100%.