V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na sluzobke som par stoviek km spravil na riaditelovej Audi A6, 2,7T, benzinovy 6-valec, tusim nejakych 184 kW.
Je to super pocit mat taku vykonovu rezervu v pripade potreby, to auto ide ako rozpravka, co som sa divil boli hlavne otacky. Za beznych okolnosti to auto ide pri 1100 - 1500 ot/min, pricom zrychlenie pri tychto otackach, ako aj chod motora su az prekvapivo dobre. Ani som neveril, ked som do toho mal tankovat benzin, bol som presvedceny ze to T znamena nieco ako TDI
Zla stranka je asi to, ze take auto kazi ludi. Ja som si za tych par hodin, co som sedel za volantom zvykol chodit 140 vsade, kde to podmienky povolia, lebo to auto neda najavo, ze by sa pri tom namahalo. Horsie je ked sadnem do mojej Saxo rakety, ktorej namaha zacina od 80 km/h
Je to super pocit mat taku vykonovu rezervu v pripade potreby, to auto ide ako rozpravka, co som sa divil boli hlavne otacky. Za beznych okolnosti to auto ide pri 1100 - 1500 ot/min, pricom zrychlenie pri tychto otackach, ako aj chod motora su az prekvapivo dobre. Ani som neveril, ked som do toho mal tankovat benzin, bol som presvedceny ze to T znamena nieco ako TDI
Zla stranka je asi to, ze take auto kazi ludi. Ja som si za tych par hodin, co som sedel za volantom zvykol chodit 140 vsade, kde to podmienky povolia, lebo to auto neda najavo, ze by sa pri tom namahalo. Horsie je ked sadnem do mojej Saxo rakety, ktorej namaha zacina od 80 km/h
asi v zatial najlepsom a aj v najdrahsom som isiel v spoluziakovom BMW X5 E53 4,4i V8. To auto ma po rodicoch a je v nom asi vsetko co sa dalo nakonfigurovat. Najviac ma nadchol asi zvuk V8 - to bol orgazmus
. Motor ma vzhladom na svoj objem pomerne maly vykon(210kw), ale staci na tak velke a tazke auto. Som rad, ze som v tom aute isiel, pretoze som prisiel na to, ze taketo obludy(X5,X6,Q7,...) mi nic nehovoria a ak by som aj mal na kupu takeho auta, urcite by som si kupil nieco ine 
-
mikkimikki
Medium Professional