nová sim karta

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Cyber
Expert
Expert

nová sim karta

Príspevok od používateľa Cyber »

čaute potreboval by som nejakú new sim kartu bo mám orange a to stojí za prd. Kredit 10 e čo si dobíjam my viac ako 2 tíždne nevydrží . Rozmíšlal som už nad o2 že by som si dobíjal za 10 e mesačne a majú tam akciu že volania do všetkých sietí za 0.13 e /min. ps: je to pravda že keby volám aj minútu v kuse že my to strhne len 0.13 e ? bo čo mám sim kartu od orange tak tam stačí že volám do t-mobilu na 40 sekúnd až minútu a hned mám 50 centov v :shit: tak preto sa pítam. vyberte my niečo najvýhodnejšie a najlepšie budem volat len do t-mobilu díky zarady vopred. :D a ešte ps2: ničo také aby my ten kredit tích 10 e vydražal aspon mesiac bo fotrovci my dobíjajú každí mesiac za 10 e . :)
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ccimo »

to si rovno zober pausal od O2 "fér" je to za 10 eciek a mas 100 minut do vsetkych sieti vratane ceska.je to good ja to mam tiez
a ano len 13 centov za minutu...na pausali je to este lacnejsie - 10 centov
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

pokial mas aktivovany balicek 100min, po 3minute zadarmo nevolas.
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

fuha tak nevim to za 10 e od o2 by si my aj pozdávalo 100 minut do všetkých sietí je to super ps: riešim to ešte na iních forach a tam my ešte jeden radil paušál od orange, majster pausal - 5e za mesiac (
50 predplatených SMS alebo MMS správ
25 MB predplatených dát na internet v mobile
jednotná cena len 0,12 eur za minútu do všetkých sietí kedykoľvek 7 dní v týždni
paušál neobsahuje predplatené minúty).
Tak díky aj tak za rady ps2: napíšte ešte nejaké názory či ešte neco nepoznáte bo nevim čo vybrat díky. :D
a ešte ps3: :D hej koki250cross a v tom o2 fer za 10 e sú neni ešte aj predplatené nejaké sms za tích 10 e ? alebo ako sa to potom strháva ked píšem aj sms? :)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

no za sms sa ti strhava 6 centov. ale je to vzdy lepsie ako ten majsterpausal od orange lebo platit 5 eur a nemas ani jednu jedinu minutu predplatenu :? uznavam ze mas tam tie SMS MMS a data ale ja osobne by som to nevolil pretoze preferujem a potrebujem viacej hovor ako sms :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ide o to co viac vyuzijes ci telefonovanie alebo SMS ak SMS tak by som bral ten Pomaranc ... ak volanie alebo vyuzivas oboje cca rovnako tak O2.
Napísať odpoveď