Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
JohnFrusciante
Star
nemôžem nehodiť patch 3.0.8a z 3.0.8 (9464)
vyhadzuje mi hlášku
Sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space
...a keď zapnem launcher tak mi to začne sťahovať hneď patch 3.2.0 a ten nesmiem nainštalovať lebo server kde hrám beží na patchi 3.1.3
neviete ako to mám spraviť?
skúsil som aj reinstall a znova opatchovať ale nepomohlo
vyhadzuje mi hlášku
Sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space
...a keď zapnem launcher tak mi to začne sťahovať hneď patch 3.2.0 a ten nesmiem nainštalovať lebo server kde hrám beží na patchi 3.1.3
neviete ako to mám spraviť?
skúsil som aj reinstall a znova opatchovať ale nepomohlo
-
Royalflush
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star
???Royalflush napísal:"Sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space"
Znamena ze mas malo miesta na HDD.
120 GB je málo miesta miesta na disku?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jedna sa o server Twinstar ty kto na nom hravate by ste mohli helpnut lebo na ich fore nejaka extra ochota nieje 
cize moj problem :
(este ked som hraval na OG asi pred rokom som mal 2.4.3 verziu ) a ked spravne chapem na tom hrate ?? ( dufam )
cize moj plan je takyto na hdd mam wow dalej dam patch WoW-1.12.0-enUS-patch dalej dam tento : WoW-1.12.x-to-2.0.1-enUS-patch
potom naistalujem wow BC a hodim tam tento pach WoW-2.4.0-enUS-patch co ma cez 1.3GB
zatial dufam ze moj postup je spravny
a potom to len napatchujem na 2.4.3 skopcim realm a hram sa ?!
tam kde je vas 700-2000 online hracov tak dufam ze sa dostanem na ten server.
a nemusim instalovat ziadne patche 3.xxx a ani instalovat datadisk TLK ???
Royalflush moc krat dik !! toto som presne potreboval. strucne a jednoducho....
cize moj problem :
(este ked som hraval na OG asi pred rokom som mal 2.4.3 verziu ) a ked spravne chapem na tom hrate ?? ( dufam )
cize moj plan je takyto na hdd mam wow dalej dam patch WoW-1.12.0-enUS-patch dalej dam tento : WoW-1.12.x-to-2.0.1-enUS-patch
potom naistalujem wow BC a hodim tam tento pach WoW-2.4.0-enUS-patch co ma cez 1.3GB
zatial dufam ze moj postup je spravny
a potom to len napatchujem na 2.4.3 skopcim realm a hram sa ?!
tam kde je vas 700-2000 online hracov tak dufam ze sa dostanem na ten server.
a nemusim instalovat ziadne patche 3.xxx a ani instalovat datadisk TLK ???
Royalflush moc krat dik !! toto som presne potreboval. strucne a jednoducho....
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Nemusíš dávať na pôvodný WoW, ten patchovať a potom hodiť BC... Nainštaluj základný WoW, hneď daj BC (to má všetky veci z predošlých patchov do verzie 2.0.1), tak isto to je aj s WotLK (všetky patche má inštalácia od 2.0.1 do verzie 3.0.1), ďalej si len postupne zvyšuj na základe požiadavok servera.R1k1nko napísal:...cize moj plan je takyto na hdd mam wow dalej dam patch WoW-1.12.0-enUS-patch dalej dam tento : WoW-1.12.x-to-2.0.1-enUS-patch
potom naistalujem wow BC....
Narnias si ani nevie vytvorit vlastnu databazu a fixi a ukradol ich s Twinstaru
tomu teda vravim server
neschopne vedenie + neschopne GM.
http://www.twinstar.cz/twinstar-announce.pdf
http://www.twinstar.cz/twinstar-announce.pdf
Ked som to cital musel som sa smiat
Cely ten projekt s nazvom trinity je open source, tym padom nikto neni majitelom prakticky nicoho
Co sa vyjadroval tam o tom ze schopny nie je server co prebera nieco z inych serverov, poviem vam tak, najlepsie je spolupracovat s niekym s kym by ste sa o fixi mohli delit kedze je mozne ze jeden team sa zameriava na nieco ine ako druhy team + su tu fixy priamo od trinity developerov, takze vobec nemusia mat nic ukradnute ale moze to byt kludne nieaky super repack jadra trinity ktory sa zhodou nahod podoba tomu na tom nieakom twinstare
aj tak su pre mna OG a twinstar servery ktore su uplne zaostale a nadalej nimi aj ostanu, tot vse
Cely ten projekt s nazvom trinity je open source, tym padom nikto neni majitelom prakticky nicoho
Co sa vyjadroval tam o tom ze schopny nie je server co prebera nieco z inych serverov, poviem vam tak, najlepsie je spolupracovat s niekym s kym by ste sa o fixi mohli delit kedze je mozne ze jeden team sa zameriava na nieco ine ako druhy team + su tu fixy priamo od trinity developerov, takze vobec nemusia mat nic ukradnute ale moze to byt kludne nieaky super repack jadra trinity ktory sa zhodou nahod podoba tomu na tom nieakom twinstare
aj tak su pre mna OG a twinstar servery ktore su uplne zaostale a nadalej nimi aj ostanu, tot vse
No neviem ... Twinstar to co robi ma fakt v 99% stave oproti ofikucize rozhodne by som ho zaostalym serverom nenazval ale s Anthoriou sa bude moct porovnat az vtedy ked tam daju wotlk co ma byt okolo Vianoc ... a co sa tyka Anthorie tak ten server siel podla nazoru vela ludi (aj mna) dole vodou neustalymi lagmi a padmi na jesen vtedy stratil vela hracov. V tej dobe som presiel na Twinstar a celkom sa mi ten server pacil ale teraz uz WoW hram len rekreacne par hodiniek za tyzden tak si netrufam nic moc posudzovat.
99% kkz, dlho som sa nenasmial- eXo - napísal:No neviem ... Twinstar to co robi ma fakt v 99% stave oproti ofiku
Neexistuje žiaden free server ktorý má viac ako 65% NOZAJ funkčných vecí oproti ofiku, z free je snáď vrchol, ale tak zrovnávať s ofikom sa nedalo a nedá nič