pojde pretoze sami autori tohto patchu povedali ze cela hra ma rovnake kodovanie a ten isty obsah kodu ako COD4 akurat ze je tam zapleteny steam a ten sa im uz podarilo vylucit takze malo by to slapat ako hodinkyneons napísal:Ak to bude fachčiť tak to asi neprežijem, už som sa rozhodol kupiť origo, preto radšej ešte počkám. Myslite že to pojde tak bez problemov, ako CoD4?? ak to pojde (Vaše názori pls.)
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2009, 17:34 )
to ja by som musel kupiť dva kusy aj synovi, ale aj to som už zvažoval
Call of Duty: Modern Warfare 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: d
-
webmasterr
Medium Professional
bude, sprava zo sectora:
Kód: Vybrať všetko
Modern Warfare 2 eliminuje prvých podvodníkov - sotva sa Call of Duty: Modern Warfare 2 zohrial na trhu a už dostalo ban 2500 podvodníkov. Robert Bowling z Infinity Ward upozorňuje užívateľov PC verzie, aby nepoužívali nekalé praktiky v hre.omg detikovane servery znamenu ze sa pripojis na server a tot vse,so steamom to nema nic spolocne,ban ti moze dat akurat admin na dotičnom servery za cheatovanie alebo zaco,ak nejakeho server mawebmasterr napísal:bude, sprava zo sectora:
Modern Warfare 2 eliminuje prvých podvodníkov - sotva sa Call of Duty: Modern Warfare 2 zohrial na trhu a už dostalo ban 2500 podvodníkov. Robert Bowling z Infinity Ward upozorňuje užívateľov PC verzie, aby nepoužívali nekalé praktiky v hre.
Zdravim , mam
NAT = Strict
Potrebujem tam dostat Open . Mam Vigor 2700VGST .. Prosim o radu .
A nejaku taku podrobnu jak pre uplneho debila jako tam dostat to OPEN pls... diky . Uz som skusil aj aktivovat v routeri UPNP ale iba mi to hodilo nejaku poznamku ( Ak hodlate mat spustenu UPNP sluzbu vo vnutri vasej LAN, je treba zaskrtnut prislusne sluzby aby bola povolena kontrola uvedenych sluzieb, tak ako aj prislusne UPNP nastavenia.) ..
NAT = Strict
A nejaku taku podrobnu jak pre uplneho debila jako tam dostat to OPEN pls... diky . Uz som skusil aj aktivovat v routeri UPNP ale iba mi to hodilo nejaku poznamku ( Ak hodlate mat spustenu UPNP sluzbu vo vnutri vasej LAN, je treba zaskrtnut prislusne sluzby aby bola povolena kontrola uvedenych sluzieb, tak ako aj prislusne UPNP nastavenia.) ..
cau ja mam ten isty router a stacilo ked som povolil Enable UPnP Service a to podtym nemam zaskrtnute ani jednoALKESH napísal:Zdravim , mam
NAT = Strict
-
xH4wK
konecne, uz ma prestavalo bavit ze ja ako kkt levelim a pride nejaka lama z lvl 70 prestige a este sa vysmieva ze si to hackol..webmasterr napísal:bude, sprava zo sectora:
Modern Warfare 2 eliminuje prvých podvodníkov - sotva sa Call of Duty: Modern Warfare 2 zohrial na trhu a už dostalo ban 2500 podvodníkov. Robert Bowling z Infinity Ward upozorňuje užívateľov PC verzie, aby nepoužívali nekalé praktiky v hre.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dovod?? steam nepotrebuje a nie je to hack ale je to MOD! vsetko je legalnym sposobom(je to kod autora nie IW) a ked niekto spravi svoj server kazdy mu moze akurat tak fukat.... a ak myslis patch ktory by to mal bloknut tak sa jednoducho neda aj tak tie patche co vysli riesia len IWnet nic ineSlayter napísal:Aj tak ta haxnuta verzia nepojde viac ako den.
Teknogods:
"Hello,
First of all, there won’t be any release today, but an update on the progress. The Q&A will be udpated tomorrow morning.
Things done:
* Console for any version of the game (mp/sp/updates)
* Research related to Steam-less mode
* Dedicated server mode for iw4mp.exe (kind of), with kick/ban/map rotation
Please stop coming to irc to hang around waiting for the release, it’s NOT coming anytime soon, there’s still a lot of work to do.
PS. Some screen shots will be posted tomorrow morning. Cya!"
"Hello,
First of all, there won’t be any release today, but an update on the progress. The Q&A will be udpated tomorrow morning.
Things done:
Please stop coming to irc to hang around waiting for the release, it’s NOT coming anytime soon, there’s still a lot of work to do.
to je tam od včera, inak čakam a klikám celý den a stale nič nové iba plno prazdnych rečí okolo tohoGuczmann napísal:Teknogods:
"Hello,
Things done:
Ja som tiez dal fajku do okienka Aktivovat UPnP sluzbu dal som OK .. tam mi hodilo tu poznamku pod to co som uz vyssie pisal .. ale stale NAT=strictMarkoff napísal:cau ja mam ten isty router a stacilo ked som povolil Enable UPnP Service a to podtym nemam zaskrtnute ani jedno