LG KU990i alebo SE C510 Cyber-shot?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

LG KU990i alebo SE C510 Cyber-shot?

LG KU990i
6
27%
SE C510 Cyber-shot
16
73%

Celkom hlasov: 22

julish
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa julish »

ok, a neviete pls, aka velka karta moze ist do toho SE? v orange mi vraveli, ze 8 GB no to sa mi velmi nechce verit.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

V poslednom case mi robi moj mobil (C510) nejake blbosti... Proste mam ho zablokovany a ked ho odblokujem sa mi obrazovka rozdeli na dve polovice :lol: ale to sa mi stava iba niekedy...cim to je ... A ak ti povedali, ze tam moze byt aj 8GB karta tak preco nie?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

julish napísal:ok, a neviete pls, aka velka karta moze ist do toho SE? v orange mi vraveli, ze 8 GB no to sa mi velmi nechce verit.
teoreticky majú SE podporu do 32GB. čo ti povedia, na tom moc nezáleží. aj výrobca niekedy udáva blbosť. pri starej K750ke bolo max 2 GB písané a so 4GB kartou som nemal problémy. imho, C510 zoberie aj 16GB bez odvrávania :D

Solle: skús flashnúť cez seus. prípadne decustomizovať, ak je kupovaný od operátora
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

ja som mal presnu tuto dilemu :) bral som fon z orangeu a rozhodoval som sa medzi LG KU990i vs. Samsung S5600 či aký to je .. a už mám doma ten LG a poviem ti je to super mobil :)
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Znamy mal LG neviem resne aky typ ale mal LG... No a proste nepacil sa mu tym, ze velmi malo vydrzala bateria. Teraz presiel na C902 a pochvaluje si 8)
Curuj - dikes
julish
Medium Star
Medium Star

no tak som siel nakoniec do toho SE, uz len tu kartu nejaku dokupit.
Rozmyslal som ale ci ho ta 8 GB nebude velmi spomalovat.. nemate s tym niekto skusenosti pls?
Curuj
Addict
Addict

spomalovať to nebude. možno budú o niečo dlhšie štarty, ked kartu načítava. osobne mobil nevypínam, tak mfp :D alebo ked budeš mať 500 malých súborov v jednej zložke, do ktorej sa budeš chcieť pozrieť, tak mu to bude možno dlhšie trvať. to je tak všetko. by som už kupoval 16GB :D
julish
Medium Star
Medium Star

fuuu no 16 GB sa uz neodvazim, kedze oficialne to ma len do 8 GB. ja som sa pytal na tu pomalost preto, lebo niekde som cital, ze niekto mal taku skusenost, ze mu pri takejto karte pol hodiny nacitavalo hudobnu kniznicu.. :( a ja na noc vzdy vypinam mobil, tak preto
Curuj
Addict
Addict

ak budeš mať na karte 1000 mp3-ek, tak to pol hodinu trvať môže. kým to prechústa... ale načíta to raz a potom pohoda :)
emzetperx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emzetperx »

Tak, len môj osobný názor. Dlhé roky som mal SE, naposledy K810i. Reklamoval som po počas 1 a 1/2 roka 3 x. Bol som s ním spokojný, ale software sa mi vždy zosypal. Moja srdcovka je NOKIA N95 a viac v tejto rade, ale na ten som nemal peniaze a ani nebol v akcii. Tak som sa rozhodol pre KU990i a bral som hneď dva, jeden pre manželku. Moje skúsenosti s ním :

- fotoaparát fotí v noci oničom, nemá len LED blesk
- pamäťovku zoberie aj viac ako 2 GB, ale sú s ňou len problémy, nenačíta ju niekedy
- niekedy ten dotykový displej reaguje nepresne
- chýba dotykové pero

+ handsfree k tomu
+ baterka celkom slušne vydrží
+ dotykový displej, keď si na neho zvykneš je super
+ celkovo krajší dizajn oproti SE C510
+ veľký displey, pekné farby
+ nehrozí, že bude na ňom vŕzgať kryt alebo klávesnica

Ak sa na niečo zabudol sorry. Súhrn: Som spokojný s KU990i. Švagor mal napr. NOKIA 5800 EM. Po mesiaci mu zhasol displej a neuznali mu reklamáciu. Zackaval skoro 100,-€.
mickey155
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mickey155 »

C510 jednoznačne kámoš ho má je to pecka fón
emzetperx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emzetperx »

Preítaj si recenzie a rozhodni sa sama, aspoň nebudeš musieť na nikoho nadávať ak sa sekneš:

LG - pozor, toto je viewty verzia a v Orange-i je v akcii "i" verzie, teda kustomizovaná

Kód: Vybrať všetko

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=545&cislo_kategorie=4

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=696&cislo_kategorie=4
SE

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&zobrazenie=clanok&cislo_kategorie=12&cislo_clanku=864
Napísať odpoveď