caute mam otazku mame asi rok a pol jednu korelu ( samicku )
tak sa chcem spytat ze ked kupim nejaku 2-3 mesacnu ze ci ju ta stara neroztrha... je to darcek na vianoce
Korela (vtak)-1rok stara korela a knej nova mlada
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Korela (vtak)-1rok stara korela a knej nova mlada
sak to sa spytaj toho chovatela od ktoreho ju ides kupitR1k1nko napísal:caute mam otazku mame asi rok a pol jednu korelu ( samicku )
tak sa chcem spytat ze ked kupim nejaku 2-3 mesacnu ze ci ju ta stara neroztrha... je to darcek na vianoce
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Jasne že roztrhaR1k1nko napísal:caute mam otazku mame asi rok a pol jednu korelu ( samicku )
Tu staru otráv.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
este ani neviem kde presne kupim ten od ktoreho som kupil ten uz ani nebyva v tej dedine ...SchYzo napísal:sak to sa spytaj toho chovatela od ktoreho ju ides kupit
a okej tak dik stacilo zopar nazorov ...
dik alll
-
aughostino
Medium Professional
2-3 mesacnu k nej nekupuj aspon pol roka staru
nemuselo by to s tou 2-3mesacnou dopadnut zle ale mohlo je to take... zalezi od povahy mne sa stalo ze ked som ku starej samicke korely pridal podstatne mladsieho samceka tak ho brala ako svojho potomka a starala sa o neho ale co ma kamarat tiez chovatel skusenosti do rana starsi jedinec tomu mladsiemu vytrhal skoro vsetky pierka, tu fakt zalezi od povahy korely
zas zalezi aj od velkosti klietky alebo voliery ak by bola dost velka tak nevidim problem pripadne dokupit docasne este jednu klietku a dat obe klietky vedla seba aby si korelky na seba zvykli a po case ich postupne na seba naucit
skus este prebehnut toto forum
nemuselo by to s tou 2-3mesacnou dopadnut zle ale mohlo je to take... zalezi od povahy mne sa stalo ze ked som ku starej samicke korely pridal podstatne mladsieho samceka tak ho brala ako svojho potomka a starala sa o neho ale co ma kamarat tiez chovatel skusenosti do rana starsi jedinec tomu mladsiemu vytrhal skoro vsetky pierka, tu fakt zalezi od povahy korely
zas zalezi aj od velkosti klietky alebo voliery ak by bola dost velka tak nevidim problem pripadne dokupit docasne este jednu klietku a dat obe klietky vedla seba aby si korelky na seba zvykli a po case ich postupne na seba naucit
skus este prebehnut toto forum