Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Caka ma to az za dva roky, ale cisto zo zvedavosti. Nejake skoly so zameranim na marketing/reklamu? Mesta najidealnejsie Praha, Brno pripadne Bratislava.
hado20
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hado20 »

tie skúšky inteligencie sa mi páčia, čo som čítal, tak je tam mnoho chytákov, ale ak by bolo dosť času a málo nervozity, tak by som sa s tým s radosťou pohral :)
z tých príjmačiek na VŠ ma hlavne štve matematika, tú neviem vôbec, keďže náš profák je..... :(
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

yazoo napísal:Caka ma to az za dva roky, ale cisto zo zvedavosti. Nejake skoly so zameranim na marketing/reklamu? Mesta najidealnejsie Praha, Brno pripadne Bratislava.
euba
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

hado20 napísal: z tých príjmačiek na VŠ ma hlavne štve matematika, tú neviem vôbec, keďže náš profák je..... :(
nájdi si doučko. Ja som tiež nemal normálnu profku na matike, tak som to riešil doučkom
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shwollo napísal:nájdi si doučko. Ja som tiež nemal normálnu profku na matike, tak som to riešil doučkom
ano aj ja sa pridavam mal som taktiez doucko z matiky bol som vol z nej...ale vysledkom bolo ,ze som sa dostal tam kde som chcel...cize do vzdelania sa oplatia vrazit prachy,tie sa potom v buducnosti vratia...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

easton napísal:euba
Sorry, ale zo styroch pismen sa mi vela vydedukovat nepodarilo. Nejake blizsie info? Pochopil som, ze je to skola v BA, ale ako som pisal skor by som chcel navstivit Prahu alebo Brno pocas studia na vysokej skole. Tam o nejakej dobrej a kvalitnej skole nevies?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Sorry, ale zo styroch pismen sa mi vela vydedukovat nepodarilo. Nejake blizsie info? Pochopil som, ze je to skola v BA, ale ako som pisal skor by som chcel navstivit Prahu alebo Brno pocas studia na vysokej skole. Tam o nejakej dobrej a kvalitnej skole nevies?
EUBA - je Ekonomicka Univerzita Bratislava...ak ti ide o marketing tak ten myslim,ze je na ekonomickych vseobecne....takze Brno Masarykova a Praha Vysoká škola ekonomicka Praha(VšE)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

easton napísal:EUBA - je Ekonomicka Univerzita Bratislava...ak ti ide o marketing tak ten myslim,ze je na ekonomickych vseobecne....takze Brno Masarykova a Praha Vysoká škola ekonomicka Praha(VšE)
A co nejake masmedialne? Aj na tych sa tusim studuje marketing + reklama. O niecom takom nevies?

//add: Z coho by bolo najidealnejsie maturovat? Podla novej skolskej reformy si budem volit nejake predmety uz do dalsieho rocnika, takze by som to rad vyuzil...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak masmedialna komunikacia :
Mas ju v Trnave :Fakulta masmediálnej komunikácie
A myslim,ze tento odbor je aj v Presove

Na maturu: hmm v celku jedno...daj si nosku,dejak,anglinu ,slovinu
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

easton napísal:tak masmedialna komunikacia :
Mas ju v Trnave :Fakulta masmediálnej komunikácie
A myslim,ze tento odbor je aj v Presove

Na maturu: hmm v celku jedno...daj si nosku,dejak,anglinu ,slovinu
Tu navstevuje mama, ale chodi do MI. Dost sa na tu skolu stazuje, cize to urcite nie. Skor ma to laka do CZE, preto sa pytam na zahranicne. Dejepis? Skor som predpokladal nejaku ekonomiku a podobne, ale toto nie. Z akeho dovodu prave dejepis?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Tu navstevuje mama, ale chodi do MI. Dost sa na tu skolu stazuje, cize to urcite nie. Skor ma to laka do CZE, preto sa pytam na zahranicne. Dejepis? Skor som predpokladal nejaku ekonomiku a podobne, ale toto nie. Z akeho dovodu prave dejepis?
lebo ja som chodil na gympel a my sme ekonomiku nemali...mozes si dat aj matiku,je plne jedno co si das..ulahci si maturu a nespekuluj...jedine na medinu si treba vybrat a zalezi co si vyberies...
hado20
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hado20 »

je nejaký rozdiel medzi prijímaním žiakov na fakultu manažmentu v BA a fakultu podnikovohospodársku v KE. Keďže BA je veľmi ďaleko, tak asi by bol problém u mňa prísť vyspatý na prijímačky. (?)
(EUBA)
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Rad by som sa pokusil o prijatie na Masarykovu univerzitu v Brne, tak sa chcem spytat, ci nepoznate nejaku dobru prirucku ako zvladnut TSP alebo iny sposob ako sa pripravit. Predpokladam, ze TSP su na vsetky fakulty rovnake...ci nie? Len tak mimochodom, zaujimam sa o fakultu informatiky. Dik za kazdu prinosnu odpoved :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ja by som tiez chcel poprosit o radu skusenejsich na tomto fore. Som akurat v maturitnom rocniku na gymnaziu a rozhodujem sa ako dalej. Minuly sk. rok som si zvolil ako maturitne predmety matematiku, ekonomiu, anglicky jazyk a slovinu. Bolo to z toho dovodu, ze ked si pozeram volne pozicie v nejakych vacsich firmach(J&T, T-Com, T-mobile, orange,...), tak vo vacsine pripadov vyzaduju vzdelanie ekonomickeho smeru. Takze by som chcel ist studovat na Ekonomicku fakultu na UMB v BB, popripade EUBA alebo Bankovy Institut VS Praha v BB. Ale coraz viac ludi mi vravi, ze je jedno aku VS dostudujem, ze ta skola mi neda nic ine len titul Ing. a same stresy so statistikou a matikou. Celkom som teraz na pochybach s mojim vyberom. Co si myslite na to Vy??
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

adameeec napísal:ja by som tiez chcel poprosit o radu skusenejsich na tomto fore. Som akurat v maturitnom rocniku na gymnaziu a rozhodujem sa ako dalej. Minuly sk. rok som si zvolil ako maturitne predmety matematiku, ekonomiu, anglicky jazyk a slovinu. Bolo to z toho dovodu, ze ked si pozeram volne pozicie v nejakych vacsich firmach(J&T, T-Com, T-mobile, orange,...), tak vo vacsine pripadov vyzaduju vzdelanie ekonomickeho smeru. Takze by som chcel ist studovat na Ekonomicku fakultu na UMB v BB, popripade EUBA alebo Bankovy Institut VS Praha v BB. Ale coraz viac ludi mi vravi, ze je jedno aku VS dostudujem, ze ta skola mi neda nic ine len titul Ing. a same stresy so statistikou a matikou. Celkom som teraz na pochybach s mojim vyberom. Co si myslite na to Vy??
neboj na kazdej skole budes mat stresy ja som na UMB EF...a je to fakt dobra skola.je tazka ,ale pripravi ta velmi dobre...to o tom ,ze dostanes titul je blbost..lebo sa naucis aj uctovnictvo,cize mozes robit audit a atd.UMB je najlepsai volba aku mozes urobit...EUBA by som zvolil,jedine z dovodu spoznania bratislavy inak nie...lebo tam ta vyhodia bezdovodne lebo tam je strasne vela ludi..Len chod na UMB nebudes lutovat...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

tak EF UMB je jasny favorit zatial, pretoze aj moja mama uci na UMB(aj ked na inej fakulte) a ma tam dost znamych, co je len dobre :D Stale som ale na vaskach. Snad nebudem na urade prace ak dostudujem tuto skolu, co mi tiez vela ludi vravi :?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

zdarec hosi, chcel by som sa spytat, masmedia,reklama, a tieto veci okrem trnavy (ta je vraj najlepsia) je nieco aj v BA? pocul som nieco o nejakej v petrzke ale na to niekto vravel ze nemaju akreditaciu ci co... dik
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Kelko napísal:zdarec hosi, chcel by som sa spytat, masmedia,reklama, a tieto veci okrem trnavy (ta je vraj najlepsia) je nieco aj v BA? pocul som nieco o nejakej v petrzke ale na to niekto vravel ze nemaju akreditaciu ci co... dik
O ten Trnave by som si dovolil odporovat. Mama navstevuje stvrty rocnik na externom. Chodi do Michaloviec, ma to blizsie. Dost si stazuje na system ucenia, na profesorov, ale zvlada to v pohode. Mna by to iste zaujimalo aj v CZE, ale zatial som sa tu nedockal nejakej konkretnejsej odpovede.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

takze to neni dobre? co konkretne neni dobre?

inak tak btw sam sa neviem rozhodnut .. teraz chodim na polygraficku do race ako digitalny ale to je kktina najvacsia:/ vobec sa strankam dizajnu a tak nechcem venovat "ako hlavnej praci" a naplne mojho zivota :D proste to sa da robit popri hocicom takze chcem uplne nieco ine... nvm bavi ma praca s ludmi (psycholog?:): D) potom tie masmedia vsetko co to obsahuje, reklama atd, taktiez si viem seba predstavit nieco s fotografiami, filmami, hudbou a tak. hlavne nieco zabavne a dynamicke, ne proste zbytocne kraviny a tak... ak by mi niekto vedel poradit budem rad :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Kelko napísal:takze to neni dobre? co konkretne neni dobre?

inak tak btw sam sa neviem rozhodnut .. teraz chodim na polygraficku do race ako digitalny ale to je kktina najvacsia:/ vobec sa strankam dizajnu a tak nechcem venovat "ako hlavnej praci" a naplne mojho zivota :D proste to sa da robit popri hocicom takze chcem uplne nieco ine... nvm bavi ma praca s ludmi (psycholog?:): D) potom tie masmedia vsetko co to obsahuje, reklama atd, taktiez si viem seba predstavit nieco s fotografiami, filmami, hudbou a tak. hlavne nieco zabavne a dynamicke, ne proste zbytocne kraviny a tak... ak by mi niekto vedel poradit budem rad :D
Mozem pozistovat a v priebehu zajtrajska ti spisem nejake klady a zapory. ;)
Napísať odpoveď