Celkom prijemna arkada, ktora sice ma od praveho rally dost daleko (Colin bez WRC aut...WTF?
COLIN MCRAE: DIRT2
-
tuto ho chcem_D
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Ako je Dirt 2 na tom??? Posledne som hral CMR 2, 3 a 4, to boli asi najlepsie, teda dokazal som sa pri nich zabavit. Najviac sa vsak dokazalo vytocit, dokonca do takej miery, ze by som rozbil monitor od toho, ked som isiel a narazil do tenkej znacky pri ceste, auto v tom momente zastalo. A to iste aj s malym kamenom pri ceste. Dve veci, ktore ma neskutocne frustrovali. Uz to je zmenene alebo stale trva tento fenomen???
-
vendo
Guru
tak v tomto dirte ta len tak nieco nezastavihojko napísal:Ako je Dirt 2 na tom??? Posledne som hral CMR 2, 3 a 4, to boli asi najlepsie, teda dokazal som sa pri nich zabavit. Najviac sa vsak dokazalo vytocit, dokonca do takej miery, ze by som rozbil monitor od toho, ked som isiel a narazil do tenkej znacky pri ceste, auto v tom momente zastalo. A to iste aj s malym kamenom pri ceste. Dve veci, ktore ma neskutocne frustrovali. Uz to je zmenene alebo stale trva tento fenomen???
-
aviceN
Guru
hra je fakt podobna GRID-u ak si hralhojko napísal:Ako je Dirt 2 na tom??? Posledne som hral CMR 2, 3 a 4, to boli asi najlepsie, teda dokazal som sa pri nich zabavit. Najviac sa vsak dokazalo vytocit, dokonca do takej miery, ze by som rozbil monitor od toho, ked som isiel a narazil do tenkej znacky pri ceste, auto v tom momente zastalo. A to iste aj s malym kamenom pri ceste. Dve veci, ktore ma neskutocne frustrovali. Uz to je zmenene alebo stale trva tento fenomen???
-
JeffHardyy
Light Professional
....
na akom engine to je?....mne to tiež pride ako Grid
Mne to robilo v neoficialnom deme. V oficialnom ani v plnej hre mi to nerobi. Mas AMD/Ati? Alebo ako kombinaciu masNorick98 napísal:ja mam takyto problem.. hra mi seka v zaciatocnom menu a ked som v karavane, kde sa da vyberat tour.. mam snad 3FPS... ale ked vyjdem z karavanu a som v ostatnom menu kde si vyberam race otpions atd tak ide super 60-80fps a zavod v hre tiez bez problemov na full..
-
Norick98
Medium Star
uz to mam vyriesene bolo treba nainstalovat najnovsie drivre pre ATI..Sapo napísal:Mne to robilo v neoficialnom deme. V oficialnom ani v plne j hre mi to nerobi. Mas AMD/Ati? Alebo ako kombinaciu mas
ale chalani ide vam Windows LIVE? bez toho to neuklada hru... a ja sa nemozem prihlasit pre offline account, furt hadze error. ale na stranke mi prihlasit ide..
ja mam ten isty problem a po instalacii najnovsich ovladacov ATI/AMD sa nic nevyriesilo v catalyste mam nastavene na use aplication settings neviete niekto v com by to mohlo byt?Sapo napísal:Aj ja som to tak vyriesil. Preto som sa pytal ci mas AMD/Ati?
mam Ati Radeon HD4770
AMD Phenom X3