Zakazujú mi frajerku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Existujú aj také vzťahy, ktoré začnú už v takomto malom veku a vydržia dlho. Je ich málo ale sú, čiže reči niektorých z vás typu : "Vyser sa nato, za mesiac ste rozídení, " sú scestné.
Ak ste si nevšimli, tak sú spolu už rok, čiže to asi nebude nejaké chvíľkové pobláznenie.
Na margo toho príspevku nado mnou : Ja som s frajerkou od 16, sme spolu vyše roka a pol a spoločnú budúcnosť si plánujeme, prečo nie ? :)

No, ale aby som sa vrátil k téme, každopádne, skús zlepšiť ten prospech v škole a porozprávať sa rozumne s rodičmi, aj keď sa to nedá, ako si tvrdil ( celkom tvoju situáciu chápem, rodičia si myslia, že vedia všetko a názory svojich neplnoletých detí neberú vážne a racionálne, pričom môže byť opak pravdou ).

Proste tú školu nezanedbávaj, aby si im nemohol dať zámienku.

Inak si ale myslím, že takéto zákazy a ultimáta nikdy nie sú k prospechu veci.
K prospechu veci je rozumný dohovor a racionálny prístup obidvoch zúčastnených strán.
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ccimo »

[quote="hughito"] Inak si ale myslím, že takéto zákazy a ultimáta nikdy nie sú k prospechu veci.

presne tak, iba to zhorsuje cely pristup k danej veci.ja som mame vzdy hovorieval: co tym docielis ze mi das zaracha? nic :D
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cico410 »

Tak áno v škole sa teraz snažím oveľa viac dokonca som dostal dnes tri jednotky :D -a čo docielia tými zákazmi?.. myslím že dobrý pocit.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

tak to je super len tak dalej :D a tymi zakazmi docielia este aj tvoju nechut do ucenia. Toť vsio
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Tiež si myslím... :wink:

Proste ak príde do života dievča ktoré máš rád všetko ide bokom okrem nej.. Nemalo by to tak byť, ale je to tak..
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

GIGABYTE napísal:Tiež si myslím... :wink:

Proste ak príde do života dievča ktoré máš rád všetko ide bokom okrem nej.. Nemalo by to tak byť, ale je to tak..
svata pravda, po 5 rokoch som stretol kamaratku zo zakladnej, kde sme sa mali strasne radi, ona chcela nieco riesit so mnou ale som bol mlady, sprosty a tak.Hodili sme rec 1 pivko a potom som si uvedomil, ze aky som bol ch*j a nesiel do toho vtedy. Isli sme domov, celu noc, cely tyzden som nanu myslel a potom prisiel piatok. Bola tam a velmo ma sklamala. Zacal som do nej vidiet a uvedomil som si, ze ako sa zmenila. Hlavne co sa tyka chalanov. Strieda ich jedneho za druhym. A od vtedy mam hlavu cistu. Idem si svojou cestou necakam na ziadnu ani nehladam. Nemam problem aj daku oslovit a dako na urovni pokecat.
Hmm ani neviem naco som reagoval teraz, len som mal potrebu napisat :)
Ako jeden mudry clovek povedal : Muzi hybu svetom a zeny hybu muzmi.
Thats all. :oops:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Keď si mysliš že ju lubiš mala by byť prvorada!!!
škola je dôležita ale zbytočná ak stratiš niekoho koho lubiš
P.S.Rodičia vedia byt protivný.
a myslim si vo vzťahu nehrá rolu koľko ma kto rokov
kto si mysli je debil
prajem veľa sťastia vo vzťahu :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

kompi napísal:...a myslim si vo vzťahu nehrá rolu koľko ma kto rokov
kto si mysli je debil....
Ale ba, inac uvazujes ked mas 15 inac ked mas 20 inac ked mas 25 si viavej skuseny viacej sebestacny a vies co si mozes a co nemozes dovolit, takze toto je hlupy argument... a zase tak ako bolo spominane vyssie ked je priatelka tak vsetko ine ide bokom...co nie stale hraje vo tvoj prospech, ber tak ze ked ty sa budes mat zle aj ona sa bude mat zle (skola,praca,peniaze,...) :wink:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

kompi napísal:Keď si mysliš že ju lubiš mala by byť prvorada!!!
škola je dôležita ale zbytočná ak stratiš niekoho koho lubiš
P.S.Rodičia vedia byt protivný.
a myslim si vo vzťahu nehrá rolu koľko ma kto rokov
kto si mysli je debil
prajem veľa sťastia vo vzťahu :)
samozrejme, ze vo vztahu zalezi na veku. suhlas s prispevkom nadomnou.

a ze "Keď si mysliš že ju lubiš mala by byť prvorada!!!
škola je dôležita ale zbytočná ak stratiš niekoho koho lubiš"

oukeeeeej, vyser sa na skolu, zbal si v 15tich babu, ktora sa na teba o 2-3 roky (maximalne) vyserie a co ti zostane? ani baba a skola tiez v tahu

to mi je zmyslanie :roll:
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

niekto tu písal, že v 15tich z toho nič vážne nemôže byť. No ja poznám veľa ludí a sám som aj príkladom toho že aj vzťahy v takom mladom veku majú budúcnosť, ja som s tou mojou od 14 tich. ku všetkému sme sa zoznámili v piatok 13. a som s nou už nejaké tie rokx...budúcnosť si plánujeme..samozrejme spoločnú so spoločným priezvyskom.. neuveritelne štastný a teda ak to cítiš tak ako opisuješ tak o ten vzťah určite bojuj a nevzdávaj to. musíš si rozdeliť čas aj na školu aj na iné aktivity. a porozprávaj sa o tom najlepšie s oboma rodičmi naraz. stoj si zatým že ju miluješ a ste spolu šťastní. držím palce
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

- eXo - napísal:Hmm predstav si ze pisem z mojich skusenosti v 15 som nevidel este nikoho kto by nasiel babu s ktorou by to bolo nieco viac ako vztah na 2-3 mesiace a za to ze tebe daco vyslo tak si vytvaras predstavy ze ked daco take napisem tak sa mi nieco nepodarilo. Prosim ta nebud smiesny.
Chorucky si...Kebyze niesi namysleni a mas normalnych priatelov ktory sa ne***via tak by si zistil ze take vztahy su.Ja osobne chodim s dievcatom 9 mesiacov uz to bude 10.Spoluziak uz rok, spoluziacka 6 mesiacov a brat chodil od 16 do 18 s jednou babou.:) takze tak...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ty si chorucky, len sa nepojeb z toho ze mas nejakych 16 a chodis s nejakou cubkou co sa este 20x zmeni a pretrasie ju kolektiv, plne suhlasim s kolegami ze riesit vztahy v tomto veku treba davat troska bokom, skola je stale dolezitejsia, to je ako keby si nejaky magor vybral taku istu vysoku len kvoli tomu ze mu tam ide caja a jeho by to pritom nebavilo...to kde by sme boli, boli to neboli to myslim ze buducnost je dolezitejsia.
dominator7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dominator7 »

pershing napísal:ty si chorucky, len sa nepojeb z toho ze mas nejakych 16 a chodis s nejakou cubkou co sa este 20x zmeni a pretrasie ju kolektiv, plne suhlasim s kolegami ze riesit vztahy v tomto veku treba davat troska bokom, skola je stale dolezitejsia, to je ako keby si nejaky magor vybral taku istu vysoku len kvoli tomu ze mu tam ide caja a jeho by to pritom nebavilo...to kde by sme boli, boli to neboli to myslim ze buducnost je dolezitejsia.
Mas sice pravdu ale su aj vynimky a nieje ich az tak malo :) . Moji rodicia su spolu od 14tich rokov a su spolu stastni , rodicia mojej kamaratky zase od 15tich rokov :) . Proste ten/ta pravy/va moze prijst v ktoromkolvek veku :)
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Zakazujú mi frajerku

Príspevok od používateľa Reanimated »

kupo napísal:na tvojom mieste by som sa ucil... vsak za 2-3hodinky sa musis vediet naucit hocijaku latku z hocijakeho predmetu... sa to nauc perfektne a prihlas sa aj viac krat ze si chces opravit znamku....a ukaz rodicom ze to dokazes a ze si zasluzis frajerku
kriste, to je ako keby si mal zasluzit vec...narok na lasku ma kazdy, aj slabsi ziaci...najdi si sposob ako zlepsit znamky, ak ta ma rada tak pochopi ked s nou nebudes tak casto, kym sa budes ucit (lebo inac nebudete spolu vobec)
Na druhej strane - mas 15. A si decko, ci sa ti to paci alebo nie. Tak ked chces aby ta rodicia nebrali ako decko (ale ako vyspele decko), tak sa tak aj spravaj a podebatuj o tom s nimi...ale viem si predstavit tvoju reakciu ked ti nieco zakazu..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ved cez tyzden sa ucim cez vikend si zacestujem ....ak to nezvladas tak ti ani frajer nepomoze ...a rodicom sa nedivim...makaj na sebe kto chce vinko slopat musi na vinici kopat :)
Rekik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rekik »

naspor si peniaze , urob vodicak , kup motorku , problem vyrieseny :)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

pershing napísal:ty si chorucky, len sa nepojeb z toho ze mas nejakych 16 a chodis s nejakou cubkou co sa este 20x zmeni a pretrasie ju kolektiv, plne suhlasim s kolegami ze riesit vztahy v tomto veku treba davat troska bokom, skola je stale dolezitejsia, to je ako keby si nejaky magor vybral taku istu vysoku len kvoli tomu ze mu tam ide caja a jeho by to pritom nebavilo...to kde by sme boli, boli to neboli to myslim ze buducnost je dolezitejsia.
že čubkou :).Keď budeš rozprávať ako z kanála tak si myslíš že si pán čo ?Preto že tebe nevyšiel vzťah a nezašukal si si poriadne do 20 je tvoja vina chlapček moj plný komplexov.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

da sa to skombinovat aj skola aj frajerka. Ty ktory tvrdia ze sa to 100x zmeni alebo vysrat sa na nu bud zavidia lebo v takom veku si lestily bambus alebo nevedia co je lubit alebo si riesia komplexy.

Ak sa budes snazit budes stihat aj jedno aj druhe. Nikto nemoze vediet ako dlho vydrzi vztah niekomu vydrzi mesiac ale niekomu aj cely zivot
Napísať odpoveď