Mam problem ze ked zacnem hrat nejaku hru tak mi po case vyodí blue screen.
Skontroloval som vsetko ci je dobre pripojene, vymenil som pastu pod chladicom procesora ze keby bol odlepeny a prehrieval sa ale deje sa to proste stale. Virus to nebude kedze som prave preinstaloval Windows a robilo to aj pred tym aj teraz a instaloval som na cisty sformatovany disk.
Prosim vas poradte. Thx
PC:
Procesor: AMD Athlon 64X2 5600+
Ram: A-Data 2x2GB, Apacer 1GB
Disk: Samsung 320 GB
VGA: Gainward GTS 250 Green Edition
PSU: Fortron BlueStorm II 400W
Častý blue screen
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Treba skusit ostestovat pamate cez MemTest86, to by mohla byt najvacsia prevdepodobnost. Problemom by este mohli byt aj ovladace, pripadne graficka karta. Skor to vidim ale na RAMky. Nebolo by zle, keby si sem hodil screen z blue screenu, pretoze tam byva aj kod chyby. Podla toho by sa to mohlo dat presnejsie identifikovat.
-
TUCERO_SVK
Star
moze to byt hrou??
Lebo som pouzil WinDbg a ked som analizoval tu chybu tak mi ukazoval ze speed.exe a to patri need for speedu most wanted a need for speedu undercover. Pricom mne to vypadavalo iba pri dvoch hrach a to boli tieto.
Terz som hral Half Life 2 asi 2 h a ani raz to nevypadlo, dokonca ani pri crysis sa to nestalo
Lebo som pouzil WinDbg a ked som analizoval tu chybu tak mi ukazoval ze speed.exe a to patri need for speedu most wanted a need for speedu undercover. Pricom mne to vypadavalo iba pri dvoch hrach a to boli tieto.
Terz som hral Half Life 2 asi 2 h a ani raz to nevypadlo, dokonca ani pri crysis sa to nestalo
-
Traktorista
Guru
-
TUCERO_SVK
Star
-
makaveli
King
memtest nema nic spolocne s os..TUCERO_SVK napísal:je lebo na windowse 7 64 bit nejde spustit
Kód: Vybrať všetko
http://www.memtest.org/#downiso