P: Repro 5.1 Logitech G51 Surround System (for gamers)

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: Repro 5.1 Logitech G51 Surround System (for gamers)

Príspevok od používateľa johny541 »

Zdravím, chcel by som sa informovať, ak by mal niekto záujem. Mám na predaj repro 5.1 kanálové značky logitech G51. Sú používané ale len na domáce účely takže žiadne extrémne hlasné počúvanie. Bez škrabančeka. Kupované cca pred dvomi rokmi. Stále hrajú a vyzerajú ako som ich kúpil. Mal by niekto záujem? Som z Košíc. Pri veľkosti krabice a váhe by bol asi najlepší osobný odber v KE, samozrejme, že by som ich priniesol až k vám + ukázal ako fungujú. To by sa dohodlo. Cenu navrhnite cez SS, nie tu do témy. Som ochotný ich predať, pretože som si kúpil noťas a jednoducho 5.1 kanálové repro nevyužijem :? Prípadne by som bol ochotný vymeniť za nejaké 2.0 repro + doplatok, podľa toho aké by boli.

Prípadne mi pošlite mail na :
[email protected]
alebo skype: johny541
pre viac info

Ak chcete viac foto alebo si nieco o nich precitat tak tu je velmi pekna recenzia aj ked po anglicky.

Kód: Vybrať všetko

http://www.overclockersclub.com/reviews/logi_g51/4.htm

//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 23:20 )
UP: potrebujem sa ich zbavit: 90€ pošlem aj kurierom na dobierku.
Prílohy
logitech_g51_01.jpg
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ospravedlňujem sa, trošku sa situácia zmenila, ja som však zabudol editovať príspevok. Mám záujem len o predaj, poprípade by som vymenil za jeden pár štúdiových monitorov. Som ochotný priplatiť a dohodnúť sa. Ale aj tak dik za ponuku.
JackiX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JackiX »

Chcem len napisat, ze ak niekto uvazuje nad kupou tak mu ich odporucam, mam ich tiez doma a nevymenil by som ich nikdy za nic, krajsi zvuk nepoznam. A su dobre kompatibilne, na ten subwoofer mam napojene este podstatne silnejsie repro a hral som s tym na velku halu a nebol problem. :)
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morrowind »

ano ano, taktiez som spokojny majitel tych repro...ozaj su vyborne...mal som predtym tie oblubene drevene Geniusy 5005, ale toto ma minimalne o triedu lepsi zvuk....ja som snimi velmi spokojny, aj ked ich budem musiet predat o par mesiacov, kedze odchadzam na dlhsi cas mimo SR...za 90e sa to ozaj oplati
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Veď mne je tiež ľúto ich predať, ale čo mám robiť, kúpil som si NB a okrem toho už nechcem 5.1. Som ochotný sa dohodnúť. Uprednostním ľudí, ktorí vedia spraviť osobný odber.
zwARO
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zwARO »

kup si externu zvukovku... a povedat, ze nechces 5.1 ... bez toho by som nevedel poriadny film ani predstavit...
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Chcem štúdiové monitory, nehovorím, že 5.1 nie sú dobré, sú, veď už päť rokov mám len 5.1 a nesťažoval som si. Tieto sú vynikajúce, môžem povedaž že lepšie od týchto čo sa týka logitechu hrajú už len Z-5500. Predovšetkým teraz repro využívam na stereo (hudba), preto tie štúdiové monitory.

//edit: O ext. zvukovke som uvažoval ale čo ja viem, chcel by som zmenu, aj keď tieto hrajú vynikajúco.

//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 17:46 )
UP!

//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 20:46 )
UP: Pri osobnom odbere zidem na 80 eur

//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 19:54 )
UP!

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 20:45 )
PREDANE MIMO FÓRA!
Zamknuté