Nemam rad ked sa niekto stara do druheho.
Ked ho bavi hrat tak nech hra - je to jeho vec, nie?
Ale to ze si si kupil vsetky tie hry, to je vazne hardcore.
je to velmi pravdepodobne, ale velke zlavy budu iba na niektore hry, minuly rok boli, ak sa dobre pamatam, komplet vsetky za -10% a zopar kuskov za -33%, par -50% a sem-tam cosi -75%, skratka vikendove akcie napratane do par dni
Najsrandovnejsie na tychto akciach na Steame co bolo je ta vec, ze vsetky hry co boli v Top Sellers a neboli zlavnene odtial vypadli. Proste ich vytlacili tie hry za par €, ale ak ste si všimli jedna hra sa tam drzala stale. Nebola ani zlavnena a stale bola v prvej trojke. Myslim tym Modern Warfare 2 za 59,99€
Dedomil napísal:Najsrandovnejsie na tychto akciach na Steame co bolo je ta vec, ze vsetky hry co boli v Top Sellers a neboli zlavnene odtial vypadli. Proste ich vytlacili tie hry za par €, ale ak ste si všimli jedna hra sa tam drzala stale. Nebola ani zlavnena a stale bola v prvej trojke. Myslim tym Modern Warfare 2 za 59,99€
a najlepsie je ze krabicovka stoji cca 32.99 € za to mozem mat dve co dam na steame za jednu a este tahat 11 gb znova .. steam ma 98% akcii uplne nanic nechapem ze to ludia vobec kupia ked v kamenom obchode tomaju lacnejsie ziadne stahovanie a maju to hmatatelne doma nie len 0,1
Ono mozno to bude prave ten problem. Krabica je omnoho lacnejsia, ale bez ohladu nato kde to kupite CD kluc musite aktivovat v Steame. Tipujem ze do tych stats sa rataju aktivovane kluce z retail verzii nie len digital co kupite priamo cez Steam.
Sphinx napísal:a najlepsie je ze krabicovka stoji cca 32.99 € za to mozem mat dve co dam na steame za jednu a este tahat 11 gb znova .. steam ma 98% akcii uplne nanic nechapem ze to ludia vobec kupia ked v kamenom obchode tomaju lacnejsie ziadne stahovanie a maju to hmatatelne doma nie len 0,1
Tento víkend som si chcel zahrať Mafiu. Mám doma originálu v Českom jazyku /prosto originál originálu / no a keď som sa pozrel na CD1, tak bolo skoro predierované skrz na skrz...
Takže od víkendu stojím za tým, Že to chcem mať radšej niekde v online store