Tipujte superov Slovenska na MS vo futbale
Tipujte superov Slovenska na MS vo futbale
uz v piatok je v kapskom meste na programe zrebovanie 19. MS vo futbale, tak si zatipujte koho dostane slovensko, popriprade koho si zelate vy.
Moj tip je Brazilia, Nigeria, Juzna Korea
Moj tip je Brazilia, Nigeria, Juzna Korea
To ze ci budu vsetci z europy , neviem ake su tam pravidla na kosejax90 napísal:žeby boli v 1 skupine 4 timy z europy???![]()
![]()
Podla mna by bolo najidealnejsie JAR,SVK,Novy Zeland,4 ma nenapada.
A ten tvoj vyber, dve najlepsie svetove muzstva ale v rugby
-
Sagittarius
Guru
Ak nezmenia koše, tak: JAR, Slovensko, Nový Zéland alebo KĽDR, a zo 4., kdeže už som vybral z Afriky, tak mi zostáva len trojica z Južnej Ameriky, tak asi Uruguaj.
Na MS nepotrebujeme atraktívnych súperov, nehrá sa u nás. A veď sú to MS a kvalitných súperov si aj tak môžme pozrieť v TV. Potrebujeme takú skupinu, aby sme s nej mali šancu postúpiť...
Na MS nepotrebujeme atraktívnych súperov, nehrá sa u nás. A veď sú to MS a kvalitných súperov si aj tak môžme pozrieť v TV. Potrebujeme takú skupinu, aby sme s nej mali šancu postúpiť...
-
Misuliatko
Expert
Moj tip:
Nemecko - zo zaciatku vyrovnany zapas, 1.gol dostaneme do satne a v druhom polcase este dalsie dostaneme - 0:3
Kórejská republika - Sestakov gol na zaciatku zapasu, bohuzial v druhom polcase to korejci otocia, navyse Skrtel bude vyluceny-po dobrom vykone 1:2
Kamerun - zly vykon v prvom polcase - zapas vsak skonci 1:1, gol nasich da po rohu Durica, Mucha nas podrzi
Tolko moje tipy, rad predpovedam
Nemecko - zo zaciatku vyrovnany zapas, 1.gol dostaneme do satne a v druhom polcase este dalsie dostaneme - 0:3
Kórejská republika - Sestakov gol na zaciatku zapasu, bohuzial v druhom polcase to korejci otocia, navyse Skrtel bude vyluceny-po dobrom vykone 1:2
Kamerun - zly vykon v prvom polcase - zapas vsak skonci 1:1, gol nasich da po rohu Durica, Mucha nas podrzi
Tolko moje tipy, rad predpovedam