intel q8300 -kupovany ped necelym mesiacom
gigabyte EP35-DS este rok v zaruke
ram dual kit 2x1gb a-data este rok v zaruke
hdd seagate 80gb sata+wd 80gb+hitachi 500gb sata II bez zaruky
zdroj Fortron Blue Storm II 400W bez zaruky
dvd rw asus zaruka rok
grafika gainward 9800gt tiez v zaruke neviem teraz presne ako dlho este
samozrejme aj skrinka je k tomu
hodte mi tu prosim ceny na komplet aj komponenty.dakujem
I:cena pc zostavy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
C0lder: Nejak moc tu rozdavas rozumy, neda sa ti??? Pouzivas tu pojmy VelociRaptor a pritom ani nevies, ze ziadne 80GB neboli, dokonca ani obycajna prva seria Raptorov. Myslim, ze cena okolo 15 eur za jeden 80GB disk nie je prehnana, je to taka bezna cena po ktorej sa na internete predavaju. Najdu sa aj vynimky, ze ked sa ho niekto potrebuje zbavit, tak to da za 10 eur, ale najdu sa aj po 25 eur. Ani cenu za pamate nepovazujem premrstenu, nakolko su pamate este rok v zaruke. Standardna cena za 1GB DDR2 pamate sa pohybuje na urovni 15-20 eur.
PAuLi3: Najlacnejsi 640GB disk stoji v obchode 51 eur, nie 45 ako uvadzas. Sklady ci ceny bez DPH nie su pre bezneho obcana dostupne a argumentovat tu Agemom ci nejakymi kamaratmi je bezpredmetne.
PAuLi3: Najlacnejsi 640GB disk stoji v obchode 51 eur, nie 45 ako uvadzas. Sklady ci ceny bez DPH nie su pre bezneho obcana dostupne a argumentovat tu Agemom ci nejakymi kamaratmi je bezpredmetne.
-
C0lder
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hojko:Nemusis sa do mna neopravnene navazat. Rozdavam tu mudrost? nemyslim si, je to moj osobny nazor co mimochodom autor asi aj vyzaduje na ohodnotenie.Ako aj tvoj.A myslim ze moj bol ,,Trosku,, blizsie pri realite,taktiez viem ze raptory 80gb neboli.A ak by si si vsimol povedal som to tak trochu ironicky.V ramkach som sa sekol.No tie disky za taku cenu isto nikto nekupi.Isto vyhodi niekto 15-20E za 80gb disk ked za 30 sa da zohnat 320tka.Proste to ze najdes po kolko idu na nete.Oni ludia to mozu predavat aj po 50 ale ci je po nich aj taky dopyt potom.