Zdravim, hej, pokazil sa mi na Slovensku PlayStation 3, ktory som kupil z eBay-a v Anglicku bez zaruky a bez papierov, a stala sa tomu taka chyba ze, Yellow Light Of Death,. No a na SK a v CZ to stoji okolo 7000,- ta oprava, lenze v UK je jeden servis, vola sa ze totalconsolerepairs a oni to robia za £60,- libier....
Ide o to, ze ten PS3 chcem poslat kamaratovi do Londyna, ktory mi to uz da opravit atd.
Lenze pozeral som SK Postu a najlacnejsi balik (PS3 ma 5.5 kg) s hmotnostou 6 kg stoji okolo 32 Eur do UK....
No a naspat by to tiez bolo okolo 30 libier....
Cize sa mi to zda vela zaplatit spolu 62 (cca) eur len za postovne (Spolu ta cena s opravou aj postovnym vyjde okolo 120 eur, a to si rovno mozem kupit zbrusu novy PS3 za 220 libier)....
Pozeral som vseliakych kurierov atd. lenze vsetko bolo az na 100 eur skoro , najlacnejsia bola SK Posta za tych 32 eur ako hovorim...
Preto sa chcem opytat, ci by niekto nevedel o neakom sposobe ako ten PS3 poslat najlacnejsie do UK, okolo 10 eur, max. 15 eur .......
Neaky kurier, alebo sluzba, ja neviem, skusal som vygooglit, ale vsetky tie firmy bolo velmi drahe ako som uz spomenul...
Ak niekto vie, dajte vediet, velmi pomozete...
Diky.
Palo
Lacne Postovne (Preprava balika) do UK
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Za takú cenu ti to sem nikto nedonesie...Všetko závisí od hmotnosti a veľkosti balíka a keďže PS3 váži niečo cez 7kg, tak to je celkom slušná cifra. Moji rodičia mi prednedávnom zo Slovenska posielali 2 knihy na diplomovku, ktoré vážili dokopy niečo okolo 2Kg a cvakli za to 11Eur, takže si nerob zbytočné ilúzie, že ti niekto PlayStation prenesie za 10...Nehovoriac na záver ešte o malom detaili - ak sa ti konzola na ceste do alebo z UK poškodí (čo sa mimochodom stáva), tak bez dodatočného poistenia ti to nikto nepreplatí...