Gymnazium vs elektrotechnika
Gymnazium vs elektrotechnika
Pekny den,
neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma skolami:
Gymnázium Jána Chalupku v Brezne a SPŠ Jozefa Murgaša , po skonceni skoly by som chcel ist na VS.
neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma skolami:
Gymnázium Jána Chalupku v Brezne a SPŠ Jozefa Murgaša , po skonceni skoly by som chcel ist na VS.
no ale co chces robit
/ kam chces ist na VS ... vpodstate to mas jedno ja chodim na murgasku a je to docela onicom
ale to kazda skola ... akurat na murgaske nesu ziadne dievcata na ktore sa da pozerat takze
ak ces byt elektrotechnik tak chod tam
ked pojdes na informatiku na VS mas jedno ... po gymnaziu si zas mozes rozmysliet a ist aj prirodovedne predmety studovat
ak ces byt elektrotechnik tak chod tam
ked pojdes na informatiku na VS mas jedno ... po gymnaziu si zas mozes rozmysliet a ist aj prirodovedne predmety studovat
Ja som vychodil murgasku, elektrotechnika, vobec nelutujem, ze som tam siel, teraz som na VS elektrotechnickej a aj s byvalimi spoluziakmi sme sa zhodli, ze na murgaske bolo super, aj ked sme niekedy na nu riadne nadavali. Vacsina profakov je dost v pohode rovnako aj vedenie. Inak na murgaske sa rozbehlo technicke lyceum, co je kombinacia priemyslovky a gymplu.
Matika je asi najvacsi problem, sam to teraz vidim, vacsinu uciva co bereme je pre mna uplne nova, cize je podstatne tazsia ako pre gymnazistu.
Ale zase murgaska nieje "pocitacova" skola ako si mnohi myslia, najzaujimavejsi je z tohto pohladu stvrtak a dovtedy si pocitacov velmi neuzijes v 1-3 rocniku je word, excel, c, assembler, autocad, dve az styri hodiny tyzdenne. Popritom sa ale ucis predmety ako elektrotechnika, elektrotechnologia (1,2), elektronika (2,3), automatizacia (3), silnoprud (3) sposobilost (3) co su dost tazke predmety, ale daju sa zvladnut.
Matika je asi najvacsi problem, sam to teraz vidim, vacsinu uciva co bereme je pre mna uplne nova, cize je podstatne tazsia ako pre gymnazistu.
Ale zase murgaska nieje "pocitacova" skola ako si mnohi myslia, najzaujimavejsi je z tohto pohladu stvrtak a dovtedy si pocitacov velmi neuzijes v 1-3 rocniku je word, excel, c, assembler, autocad, dve az styri hodiny tyzdenne. Popritom sa ale ucis predmety ako elektrotechnika, elektrotechnologia (1,2), elektronika (2,3), automatizacia (3), silnoprud (3) sposobilost (3) co su dost tazke predmety, ale daju sa zvladnut.
teraz neviem ci si to myslel ironicky alebo nieMuffi napísal:Tak toto musíš ozaj brať do úvahy na prvom mieste, keď rozmýšľaš, čo zo svojím životom![]()