Skoncila Mininova - kam teraz?
Skoncila Mininova - kam teraz?
No tak trochu potrebujem poradit.
Doteraz som snad na vsetko pouzival mininovu, ta je teraz dole a ja bezradny.
Na serialy som chcel pouzivat eztv, ten zjavne ale vobec nezvlada v poslednej dobe, stranka je pol doby nepristupna a zbytok jej tiez moc nejde karta.
Piratebay sa javi tiez byt zabrzdeny v hladani a niekedy uplne odmieta hladat, jedno horsie ako druhe.
Ako to riesite vy?
Doteraz som snad na vsetko pouzival mininovu, ta je teraz dole a ja bezradny.
Na serialy som chcel pouzivat eztv, ten zjavne ale vobec nezvlada v poslednej dobe, stranka je pol doby nepristupna a zbytok jej tiez moc nejde karta.
Piratebay sa javi tiez byt zabrzdeny v hladani a niekedy uplne odmieta hladat, jedno horsie ako druhe.
Ako to riesite vy?
Re: Skoncila Mininova - kam teraz?
pár trackerov už pošlo dole, a dalšie budú nasledovať... bohužial, vojna proti piratom. pirate je teraz momentalne asi naj
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
kvalita je kvalita, ale ked potrebujem nieco fakt stare, resp raritne tak na privatnych na 90% nenajdem co hladamyazoo napísal:Ja som na TorrentLeech a na IPTorrents, ale nieco verejne...hm, tak asi isohunt bude najlepsia volba.
-
mirak2
Hardcore addict
ma na vyber...bud si zaplati na privat trackeri za upload ciselka alebo vip alebo si kupi rs co je to viac lame riesenieDunlop napísal:hej? a čo ked človek ma nahovno upload?stači sa trošku zamyslieť
-
Hellboy248
Guru wannabe
som trocha pozadu ked pouzivam toto ?
http://www.completorrent.com/
-
Hellboy248
Guru wannabe
Aspon budeme mať dobrý pocit, keď si stiahneme (my s pomalým upom) priemernú 10gb hru, a potom tyden nevypinat komp, aby som to pomalým seedom dohnal... Nam stačí aj free, bohužial...Hellboy248 napísal:si aj vazis acc a nesosas jak lama stale ale aj seedujes
Ze by boli tie rozdiely tak markantne, ze film vidis v dobrej kvalite o par tyzdnov skor ako vyjde dvd? V tom pripade beriem spat a nejake vyhody to mat bude..Hellboy248 napísal:robbiee: a z free mas? keby si bol na private si aj vazis acc a nesosas jak lama stale ale aj seedujes ...chcel by som vediet ci by si takto pisal aj keby mas pristup na privat ftp, kde mas filmy o par tyzdnou skor
-
Hellboy248
Guru wannabe