minoltt napísal:Zdravim..prosim vedel by niekto pomoct?...
Chcel by som si dat tatto..konkretne meno priatelky v nejakom neznamom ale zaujimavom jazyku..vedel by niekto poradit kde nieco take najdem?...len prosim nie google
daj si urobiť ambigram...tu máš generátor ambigramov, napíšeš tam meno a oni ti to vygeneruje, ambigrami spočívajú v tom že sa dajú čítať spredu, zozadu, z dola hore, z hora dole http://www.flipscript.com/ambigram-generator.aspx
chcela by som si dať vytetovať na chrbát (niekde v oblasti lopatky, na strane moc nezaleží) vlka. No stale neviem či to bude to správne miesto pre tetovanie. Najprv to malo byť plece, ale to už je otrepane... Čo myslíte?
napr. :
ja mam tetovanie na lopatke a imho to je vpohode - okrem toho si baba, v lete bude to tetovanie celkom na ociach... okrem toho chrbat je velka plocha => tetovanie nemusi byt take male ako na pleci a teda sa tater viac moze vyhrat s detailami...
ďakujem za odpoveď To ano, chrbat je velka plocha, ale nechcem to tam take velke, praveze male... a preto neviem ci to bude mat vyznam na chrbate (teda na lopatke). Kedze som baba, nechcem s tym chodit ako puk, preto som aj chcela vediet nazor ostatnych Rozmyslam, ci si to nedam uz v januari... no uvidime
neo250 napísal:nie ale určite si chcem dať vytetovať mená svojich detí
to sa mi paci Urcite je to lepsie ako si dat vytetovat meno priatelky ci manzelky... nemyslim to ale v zlom
//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2009, 21:09 )
Rozhodnuté!! Tetovanie si dám spraviť ... kedže som do dnešného dňa nebola na 100% rozhodnutá či áno alebo nie..... tak áno tetovanie si dám, ale ešte je otázne kam Poraďte kam? lavá lopatka na chrbáte, rameno? alebo niekde inde? neviem kde by sa babe hodil vlk... ??