Priateľka chce nieakú tlačiareň + scener ide o bežné uživanie ... je v maturitnom ročníku ... takže skor také priležitostné tlačenie Možno občas nieaký obrázok a tak veď to chápete hoši
cenovo neviem ako to chodí ale tak veľa nie čim lacnejšie tým lepšie ja sa do toho ABSOLUTNE nevyznam tak to nechám na vás .Veď od čoho tu táto sekcia je no nie
Diks
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2009, 19:27 )
btw ak by sa dalo ... tak z tejto stranky ze mame predajnu priamo v meste
Takze chces farebny laser multifunkcny alebo staci atrament...
atrament sa pohybuje od 40€ a laser od 250€, treba napisat ake financie mas k dispozicii, lebo bez toho sa neda vyberat
tak laser je drahsi ako atrament. ale zase laser je vhodny ked chces tlacit vela lebo jeho toner vydrzi viac a tlaci rychlejsie, kvalitnejsie, ale zase toner a tlaciaren je drahsia. atrament je vhodny do domacnosti lebo je lacny aj napln nieje draha ale zase atrament tam nevydrzi dlho, tlaci pomalsie, a obrazky tlacene atramentom su citlivejsie lebo moze ti to vyblednut, narobit flaky a tak.
cena jedneho papiera vytlačeneho z laserovej a z atramentovej je približne rovnaky možno atrament o trochu drahši ale ak by si mal tlačiaren s vstrekovanim 1pl tak by to asi drahšie nebolo .. čo sa tyka toho vyblednutia tak canon ma velmi kvalitne naplne chromalife100 ktore osobne použivam a odolavaju blednutiu 100 rokov takže a nekvalite atramentovych by som nehovoril . a maju väčšiu napln ako ine