Tipujte superov Slovenska na MS vo futbale
No kedze kvalifikacnu skupinu sme mali lachku a aj pocas celej kvalifikacie nas sprevdzalo riadne stastie cakam ze tnto krat budeme mat smolu a vyfasujeme volaku skupinu smrti asi nieco taketo:
Spanielsko
Mexiko
Pobrezie slonoviny
Slovensko
Ale prial by om si nieco taketo:
JAR
Novy Zeland
Alzirsko
Slovensko
Spanielsko
Mexiko
Pobrezie slonoviny
Slovensko
Ale prial by om si nieco taketo:
JAR
Novy Zeland
Alzirsko
Slovensko
-
Sagittarius
Guru
Áno konečne sme sa dočkali STV so svojou logikou vysielania dospela až k tomuto bodu
: 
Akoby by nestačilo to vysielať na jednom programe, napr. na Jednotke, tú majú všetci... Škoda, že STV nemá viac okruhov vysielali by aj tam...Žrebovanie budú môcť naživo sledovať aj diváci STV. Trojka začína štúdio o 17.40, od 18.20 vysielajú priamy prenos aj Jednotka a Dvojka.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim, ale musim podotknut, ze teraz mi to vyhovuje. v robote chytame slusne iba STV2, ale psssssssssssstSagittarius napísal:Akoby by nestačilo to vysielať na jednom programe, napr. na Jednotke, tú majú všetci...
PS aj zapas s polskom sme videli iba ako vojnu mravcov, ale vdaka snezeniu aj ti co chytali STV1 videli asi tolko co my.
on-topic
postupime zo skupiny, tak si tam dosadte koho chcete
-
audiotrack
VIP
-
Steven666
King
sú to stále tí istí Taliani, budú betónovať, dajú jeden rýchly protiútok a bude po zápase.adameeec napísal:myslim, ze Taliani budu zdolatelni. Uz to nie je to Taliansko ako pred 3 rokmi
Dunlop: šanca je stále.
-
Misuliatko
Expert
myslim ze nemame az taku zlozitu skupinu ale to taliansko sa mi nepaci. Ale netreba chlapcov podcenovat mozno motyka vystreli. Dnes ked na hokeji vyhlasovali s kym budeme hrat vsetci zrazu stichli a ked zacali ze novy zeland vsetci zborovo- da sa! Ked paraguay- moze byt. Ale ked vyhlasili taliansko prv prislo zarazenie a potom smiech ze aspon na remizu by to mohli uhrat. A ja verim ze uhraju