Metrosexualita
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jedna kamoška bola na festivale inakosti a bola sama šokovaná, že existujú homosexuáli, ktorí sú zarastení, kopa svalov, silný harley davidson pod zadkom, šatka na hlave... a pritom sú homo. Čiže totálny opak bežnej predstavy teplého chlapaGrim-Reaperka napísal:....som rád že niesom sám, komu to pripadá zženštilé a hraničí to s homosexualitou...navonok je homosexuál na nerozoznanie od metrosexuála...líšia sa len v pohlavnej orientácii...
k téme metrosexualita: starať sa o seba - áno. No nerobiť si z toho modlu, kult tela, kedy chlap trávi pred zrkadlom rovnaký čas ako jeho nežnejšia polovička. A hlavne - starať sa o seba nie je prejavom metrosexuality. Pre mňa osobne je metrosexuál ten, kto sa nie len prehnane stará o svoju vizáž, ale nevie zastať bežné mužské práce - výmena žiarovky, oprava elektriky v byte, zoťať strom, vybudovať záhradný altánok, natrieť strechu...
T.G.Masaryk v jednom diele odporúča každému mužovi, aby aspoň raz čas šiel na týždeň do hôr, max. s partiou kamošov a žil tam drsným spôsobom života (postaviť si prístrešie, voda z potoka, zima...) aby si stále uvedomoval, že je tvrdý chlap. S tou myšlienkou sa bytostne stotožňujem.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pro mně metroš, ako ritopich, nedelam rozdily ... lidi jsou lidi to se pozná
...
... vadi mi predovsetkym absencia muzskych modelov spravania, rozmyslania a konania, to je to co robi chlapa chlapom a preto je chlap chlapom rad nie ? ... zachvilu tu nebude mat kto byt muzom ... kazdy chce byt hiphoper, ritopich, metros .. proste cokolvek co je za kazdu cenu in
... k tej naklonnosti ... v neskorsom veku je naklonnost skor o charaktere, v mladi je to vsak pre niektorych obcas nepodstatne ... hlavne aby bol partner IN a KCHÚL
... cim viac v kurze tym lepsie ... moze byt blby ako patrona, neprakticky, nudny, zženstily, ale podstatne je ze je v mode
... preto trebars v 15 - 19 moze byt clovek krasny, relativne inteligentny, vtipny, no proste hocico, ale ak neni IN tak bude spominane kratke naklonnosti ziskavat tazsie ako metros co je
... trebars v 30 naopak malo rovnako starych zien bude chciet iba vystajlovany privesok, budu cakat nieco viac
...
... ale teraz uz idem pouzit vsetky kremy a pletove masky ktore mam doma, upravit mihalnice, pretrhat obocie a postavit sa pred skrinu s utrapenym vyrazom "zas nemam co na sebe, táto" ... inymi slovami - idem do skoly
...
// Stoporko -> tatíček Masaryk bol mudry clovek a plne s nim suhlasim v tom ze muz by si obcas mal precvicit ake je o byt skutocnym muzom ... smutne vsak je ze asi tak 75% chalanov s rokom vyroby vyssim ako cca. 90 by v lese zomrelo behom dna ... od strachu, z nedostatku kremov, nedostatku internetu, od zimy alebo by sa prepichli pri vysoko odbornej manipulacii s nozikom
...
povinna polrocna drezura na vojne by nam prospela kazdemu

... vadi mi predovsetkym absencia muzskych modelov spravania, rozmyslania a konania, to je to co robi chlapa chlapom a preto je chlap chlapom rad nie ? ... zachvilu tu nebude mat kto byt muzom ... kazdy chce byt hiphoper, ritopich, metros .. proste cokolvek co je za kazdu cenu in
... k tej naklonnosti ... v neskorsom veku je naklonnost skor o charaktere, v mladi je to vsak pre niektorych obcas nepodstatne ... hlavne aby bol partner IN a KCHÚL
... ale teraz uz idem pouzit vsetky kremy a pletove masky ktore mam doma, upravit mihalnice, pretrhat obocie a postavit sa pred skrinu s utrapenym vyrazom "zas nemam co na sebe, táto" ... inymi slovami - idem do skoly
// Stoporko -> tatíček Masaryk bol mudry clovek a plne s nim suhlasim v tom ze muz by si obcas mal precvicit ake je o byt skutocnym muzom ... smutne vsak je ze asi tak 75% chalanov s rokom vyroby vyssim ako cca. 90 by v lese zomrelo behom dna ... od strachu, z nedostatku kremov, nedostatku internetu, od zimy alebo by sa prepichli pri vysoko odbornej manipulacii s nozikom
povinna polrocna drezura na vojne by nam prospela kazdemu
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
uplink
VIP
Sorry za OT: Mne to celé pripomína tú scénku z Hancocka, kde mu ukazoval tých superhrdinov na titulkách z komiksov a v českom dabingu to vyznelo najlepšie:
"Takže Hankocku, co vidíś na tomhle obrázku?"
"Homouše"
"A na tomhle?"
"Homouše v červeném"
"Hmm, a na tomhle?"
"Homouše v modrém"
"..."
som z toho nemohol, keď som to počul.
"Takže Hankocku, co vidíś na tomhle obrázku?"
"Homouše"
"A na tomhle?"
"Homouše v červeném"
"Hmm, a na tomhle?"
"Homouše v modrém"
"..."
-
Stoporko
VIP
cutestyle - nie, nenaučili. Sám som už vojnu nestihol (som ročník 88). Z rozprávania ľudí čo tam boli viem, že to bolo o buzerácii a vyhýbaniu sa práci. No občas stačí aj jedno poľné cvičenie kedy ležíš dni v bahne a za teplú deku a kúsok keksa si necháš vŕtať koleno...
a práve o to ide. Správny chlap by mal byť do istej miery sadomasochistom - malo by ho baviť občas dobrovoľne svoje telo týrať zimou, hladom, nevyspatím... lebo tým si dokazuje, že je ešte stále dosť tvrdý a v prípade potreby vie ochrániť svoju rodinu a ešte stále je "vedúci domácej svorky," zároveň si na takýchto "výletoch" porovnáva svoje schopnosti s ostatnými chlapmi...
inak, Nedvědovci o tomto majú jednu super pieseň: "...ale chlap musí bejt chlap, aby se holka žádná nemusela bát. Možná nepostaví dúm a někdy trochu bude lhát, ale když zavoláš, tak blízko musí stát..."
proste - chlap sa má starať o svoj zovňajšok, no nepreháňať to, ako je dnes v móde.
a práve o to ide. Správny chlap by mal byť do istej miery sadomasochistom - malo by ho baviť občas dobrovoľne svoje telo týrať zimou, hladom, nevyspatím... lebo tým si dokazuje, že je ešte stále dosť tvrdý a v prípade potreby vie ochrániť svoju rodinu a ešte stále je "vedúci domácej svorky," zároveň si na takýchto "výletoch" porovnáva svoje schopnosti s ostatnými chlapmi...
inak, Nedvědovci o tomto majú jednu super pieseň: "...ale chlap musí bejt chlap, aby se holka žádná nemusela bát. Možná nepostaví dúm a někdy trochu bude lhát, ale když zavoláš, tak blízko musí stát..."
proste - chlap sa má starať o svoj zovňajšok, no nepreháňať to, ako je dnes v móde.
ak nie gymaci tak mazaci urcite, tak by si si nemohol dovolit vyberat vhodny pansky make-up na plazenie sa v blate, ver tomucuteSTYLE69 napísal:A si mysliš , že na vojne by ťa "naučili" ?Silne pochybujem !
//a to som si necital rekcie na ten post, naozaj
-
RATZINGER666
Darca
no kua, to uz si musim dopredu vybrat??nordkapp_pb napísal: ... kazdy chce byt hiphoper, ritopich, metros .. proste cokolvek co je za kazdu cenu in
absolutne suhlasim, aspon by odtial nechodili taketo vystajlovane individua
myslim ze ako vyjadrenie je to v spojeni s prispevkami v teme "fake okuliare" jasne, este by som rad pozdravil zakladatela tejto temy a odkazal mu, ze ma naozaj kraaasnucky avatar
// no LOL
// LOOOOOOOOOOOOOOL
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
tehla
Ideš na karneval?cuteSTYLE69 napísal: Vidiš akurát si mi pripomenul aby som si šiel dať masku.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
vzhaldom na to ze ani moja frajerka nenosi ruzove veci, a neznasa tu farbu, tak asi nie pusa
neznasam ruzovu.. okrem toho ruzoveho uprostred
uz ket sme pri tom, netrpim predsudkom ze ruzova je babska, ruzova je vysadou disko pipiek a dutych hlav. nehovorim ze ruzove handry su zle, ale ak je baba cela v ruzovom od hlavy po paty, este aj snurky v topankach ma ruzove, tak si o nej myslim svoje. a o chlapovi, to racej ani nehovorim.