CLIO II problem elektrika
CLIO II problem elektrika
Cawte mam taky problem ..
Umyval som na aute vsetky okna z vonku aj z vnutra..a ked osm s autom siel prec tak som zistil ze nejde autoradio (sony) Vymenil som aj poistku ale tu mi vzdy odpali po otoceni klucom.. (radio ide len pri zapnutom kluci)
aj ked som radio vybral a odpojil aj tak ta positka po zapnuty strelila..na radiu je poistka OK aj cd vysuvanie funguje.. ale inak vobec nic .. este som si vsimol ze aj vyhrievanie zadneho okna nefunguje.. po zapnuti kontrolka svieti ale nepocut zopnut rele a okno nehreje.. neviem ci to moze mat stym daky suvis.. pred umytim okien mi niekedy radio blblo tak ze po vytiahnuti kluca hralo dalej az kym som nevypol svetla
neviete poradit co moze byt problem popripade kde hladat chybu ..
Umyval som na aute vsetky okna z vonku aj z vnutra..a ked osm s autom siel prec tak som zistil ze nejde autoradio (sony) Vymenil som aj poistku ale tu mi vzdy odpali po otoceni klucom.. (radio ide len pri zapnutom kluci)
aj ked som radio vybral a odpojil aj tak ta positka po zapnuty strelila..na radiu je poistka OK aj cd vysuvanie funguje.. ale inak vobec nic .. este som si vsimol ze aj vyhrievanie zadneho okna nefunguje.. po zapnuti kontrolka svieti ale nepocut zopnut rele a okno nehreje.. neviem ci to moze mat stym daky suvis.. pred umytim okien mi niekedy radio blblo tak ze po vytiahnuti kluca hralo dalej az kym som nevypol svetla
neviete poradit co moze byt problem popripade kde hladat chybu ..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Predajpatex napísal:no v zaruke nie je ,je to 98 rok
ale nie kukni sa či nemaš niekde nejaku puklinku na čelnom skle niekde dole lebo aj mala štrbinka dokáže spôsobiť veĺké nepríijemnosti.
A nebolo to auto náhodou aj riadne nabúrané ?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak co tu riesis?patex napísal:len ja to teda rozoberat nejdem ked sa do toho ani nevyznam
chod do servisu, alebo to daj dakemu znamemu co sa vyzna,...
aj keby ti presne povedali v com to je sam si to ako vravis neopravis,..
riesim to tu ze ak to je len daka banalna chyba sposobena vlhkom alebo proste lahko pristupny kontakt tak to opravim a neplatim drahy servis ...
keby je to daky poskodeny plosny spoj to neopravujes ani ty doma na kolene ... tak preto to riesim tu .. forum je na to aby si ludia poradili ak sa niekto s tym uz stretol.....
keby je to daky poskodeny plosny spoj to neopravujes ani ty doma na kolene ... tak preto to riesim tu .. forum je na to aby si ludia poradili ak sa niekto s tym uz stretol.....