FlashForward
Ta prestrelka ?VanilA.Geno napísal:Akurat som dopozeral 5 cast, no tie lezbicky tam dat nemuseli, do serialu sa mi to nehodia ten koniec som cakal zaujimavejsi, bola to skor sranda, ked zacala ta hudba
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak uz to zacina byt trochu haluz
To som zvedavy brutalne ako sa to ide vyvijat...Najprv to zamotaju, potom urobia brutalnost a potom to zas zamotaju...Koniec vypada trochu zaujimavy a verim, ze v dalsej casti nan budu nadpajat a neurobia odveci zaciatok 
Trochu menej kecania by to chcelo a viacej vysetrovania
Trochu menej kecania by to chcelo a viacej vysetrovania
-
Soviet
Darca
No tak este pockam dake dve casti, ale pravdepodobne budem musiet tento serial hlboko dat do zapomenutia.
Ako mohli takto nechat upadnut dej a spol nechapem.
V seriali sa dokopy nic nedeje k veci, ale len odveci. Nechapem, koho zaujima to, ci daka cinanka sa stretne s doktorom alebo nie. Ci chlap vypatra kto mu volal, ci sa niekomu dcera opija, ci niekto dostal smsku od toho alebo od toho..Uplne zbytocne kraviny..
Takze dam tomu poslednu sancu, ale tipujem, ze to bude dalsich 40min zabitych..Skoda, ze "prestali" vysetrovat to co divaka zaujimalo a zacali ho krmit bullshitmi...
Niesom isto sam ako vidim:
"Bohužel osmá epizoda si od minula ve sledovanosti nepolepšila, dá se říct, že je téměř shodná - 8,475 milionů diváků. (sledovalo ji jen o 99 tisíc diváků méně než epizodu předchozí). Stejně jako pomalu klesá sledovanost, klesá i uživatelské hodnocení. Následuje graf propadu hodnocení ve skupině ve věku od 18 do 49 let."
Ako mohli takto nechat upadnut dej a spol nechapem.
V seriali sa dokopy nic nedeje k veci, ale len odveci. Nechapem, koho zaujima to, ci daka cinanka sa stretne s doktorom alebo nie. Ci chlap vypatra kto mu volal, ci sa niekomu dcera opija, ci niekto dostal smsku od toho alebo od toho..Uplne zbytocne kraviny..
Takze dam tomu poslednu sancu, ale tipujem, ze to bude dalsich 40min zabitych..Skoda, ze "prestali" vysetrovat to co divaka zaujimalo a zacali ho krmit bullshitmi...
Niesom isto sam ako vidim:
"Bohužel osmá epizoda si od minula ve sledovanosti nepolepšila, dá se říct, že je téměř shodná - 8,475 milionů diváků. (sledovalo ji jen o 99 tisíc diváků méně než epizodu předchozí). Stejně jako pomalu klesá sledovanost, klesá i uživatelské hodnocení. Následuje graf propadu hodnocení ve skupině ve věku od 18 do 49 let."
-
Old Dirty Bastard
Guru
Soviet: ako som pisal
http://www.hojko.com/post1263460.html#1263460 Goyer nejako v serialoch nevie udržať uroven na rovnakej hladine priliš dlho
-
Soviet
Darca
Veru tak..taktiez 10ta cast ma uplne nezaujala..prave nou u mna tento serial davam do zapomenutia, kedze 40min budem vediet vyuzivat aj lepsieLoomy napísal:prva cast bola dobra a tie dalsie su celkom onicom.. mali z toho spravit normalne film a nie ze serial..
jj ten film ma material na mozno tak na jednu seriu alebo jeden film... dufam ze sa nerozhodli natiahnut na standardnych 5serii, inak to asi fakt nema zmysel pozeratLoomy napísal:prva cast bola dobra a tie dalsie su celkom onicom.. mali z toho spravit normalne film a nie ze serial..
Re: FlashForward
Páni, pre vsedkych co prestali FF sledovat, tak mozem vam len povedat, ze si to treba rozmysliet, od tej desiatky to fakt zmenili, nenudim sa pri tom, konce su perfektne (wtf momenty, dost mi smakuju) a celkovo to po tej pauze podla mna posunuli o kus vyššie, aspon na uroven zaciatku ak nie aj na lepsiu, podla mna ... cize ak mate cas, tak odporucam sa do toho zase vrhnut 
-
Old Dirty Bastard
Guru
nuž, ale.. priaznivcov asi sklamem
"FlashForward Producers hit an All time low of 5.07 million viewers, a million less viewers then then last weeks 2 parter and a 60% decrease of the first episode that aired, with the news of some stars jumping ship to other shows it's becoming clear it will most likely not come back for a second season." je to nespravodlivosť.. podobne ako aj skvely serial z dielne Josha Whedona, Dollhouse
alebo aj Firefly.
nuž treba aspon dufat ze to dobre zakoncia... ak to bude mat 22 alebo 24 dielov este by mohli stihnut spravit dobry koniec... 
To akože to už nebude mať ďalšiu sériu ? Ja by som to nevidel tak zle, aspoň tvorcovia nebudú nič roztahovat a všetko nacpú do prvej série ako sa len dá. Osobne ani neviem o čom by bola tak druhá séria..že by druhý blackout ? alebo pohlad na svet z iných osôb...neviem, ale moc by mi to asi nechutilo 
ja som odzaciatku dufal, ze vaic ako jednu seriu to mat nebude, ale aby to vobec ukoncili.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Je jedna vec serial zrusit a dostojne zakoncit, ale ta posledna cast akoze
takto to nechat cele otvorene potom to nemalo ziaden zmysel sa na to celu seriu divat
... no co uz zda sa ze sa planovalo viac serii a po zruseni stanicou ABC scenaristi a vsetci kolo toho na rychlo uz ziadny koniec ktory by to uzavrel nestihli zbuchat.....mohol by aspon niejaky zaverecny Tv film k tomu vzniknut ako bolo trebars pri Prison Break aby sa to hadam uzavrelo..takto je to otras
hlavna vec ze sprostosti ako 90210 sa budu v televiziach vysielat dalej ale toto zrusia
-
master23
Light Professional
ja uz som sa tesil, ze konecne som nasiel nejaky dobry serial po Prison Breaku, kt. ma chyti a bude mat dobry dej. neska stiahnem celu 1. sezonu a neska sa aj docitam, ze serial nebud mat pokracovanie. a teda skonci s otvorenymi otazkami, a nebude mat koniec ?!? teraz ani neviem, ci sa mi to oplati dopozerat.
-
Daggertail
Light Professional
tak toto iste sa dneska stalo aj mne
, fakt po dlhsej dobe serial, ktory ma zaujal