P: akykolvek notebook podla vas, cisto novy, LACNEJSIE.

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: akykolvek notebook podla vas, cisto novy, LACNEJSIE.

Príspevok od používateľa misokgb »

Caute, kamarat nema tuke momentalne, ma prilezitostne ksefty, tak to chce riesit tak, ze kupi ntb na splatky, preda ho a bude mat love, splatky potom splati. Takze idealne si najdite niekde notebook konkretny na splatky, napiste mu cenu, najlepsie sa mu da cez kvatro alebo tak. Napr notebook v obchode 800e, vam ho da za 650-700e. Keby nieco do PMky, alebo moje cislo 0902 556 399 ja mu poviem co a ako, pripadne potom dam jeho kontakt.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Nechcem sa ti do toho kafrat, ale co z toho ma ten tvoj kamos, okrem toho ze pride o par stovak eur?
ak by teda bral 800€-ovy notebook tak ked to chce na splatky , povedzme ze na 12 mesiacov bez akontacie, to prerobi cca 200€ + plus ekd ho preda lacnejsie ako hovoris za cca 650-700 tak to je dalsia stovka, takze len tak strati 300€, to nie je moc mudre...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mna to nezaujima, ked chce prachy a pozicku napr. nedostane, tak to riesi takto, to su jeho problemy, on asi vie co robi :)
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa onkel1 »

Nechcem ripat ale ked on nebude platiť tak mne zoberú notebook ....
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

onkel1 napísal:Nechcem ripat ale ked on nebude platiť tak mne zoberú notebook ....
a preco by i ho mali brat ty budes mat aj arucny aj vsetko... to ci to jonko bude platit nieje tvoja starost ale outra alebo nejake inej splatkovej spolocnosti...
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

hakker napísal:a preco by i ho mali brat ty budes mat aj arucny aj vsetko... to ci to jonko bude platit nieje tvoja starost ale outra alebo nejake inej splatkovej spolocnosti...
ak spravia kupnopredajnu zmluvu tak mas pravdu.
Inak mu naozaj NB mozu zobrat
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

TAk na to zabudnite ze mu dojdu zobrat notebook. V prvom rade budu chciet peniaze a ked nebude platit tak mu budu chodit upomienky a nakoniec mu dojde papier zo sudu na zaplatenie pripadne exekutor. Ak mu najdu ze ma ucet v banke tak mu ho zablokuju ak zistia ze pracuje tak mu siahnu na vyplatu. Moznosti je vela.
Ale hlavne ide o to ze budu otravovat toho ktosi ten notebook zobral na splatky a nie toho kto si ho od neho kupil. To oni vediet nemozu a ani ich to nebude zaujimat. To nemoze byt ani pravne v poriadku pretoze na splatkovej zmluve bude podpisany kupujuci a nie tretia osoba.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jasne, ze budu otravovat jeho a nie toho, kto to kupil. Kazdopadne uz dostal aj ponuku zobrat chladnicku na splatky vraj :D :D Prosim drzte sa temy, zatial nikoho nezohnal... :)
Mato_pdx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mato_pdx »

znie to zaujmavo tato ponuka, ja by som aj mal zaujem, ale musim este predat zopar veci.Dalo by sa s tym este trosku pockat?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mato_pdx napísal:znie to zaujmavo tato ponuka, ja by som aj mal zaujem, ale musim este predat zopar veci.Dalo by sa s tym este trosku pockat?
Spytam sa ho, dam ti vediet, do kedy mu mam povedat?
Mato_pdx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mato_pdx »

Neber to zavezne, realizoval by som to v pripade ze predam moje LCD, a aj tak som s tym an vazkach, aby neboli nejake problemy alebo tak.
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

miso, tiez uvazujem nad kupou tovaru, treba pisat sem do temy , ci do SS?
a moze to byt cokolvek z elektra, ci vylozene book?
Zamknuté