Testovacia jazda
Vo väčšine predajní ti požičajú auto na testovaciu jazdu bez problémov. Treba mat vodicsky preukaz, samozrejmost, no zda sa mi ze musis aj podpisat urcite papiere ze si za to auto zodpovedny. No nemal by to byt problem. Prečo proste nejdeš do predajne a nespýtaš sa rovno tam? Načo takáto zbytočná téma
Bez komunikácie nevyriešiš nič.
Radim ti zavolat do tej predajne/zbehnut tam a zajednat si den a čas
Radim ti zavolat do tej predajne/zbehnut tam a zajednat si den a čas
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Fabo
Hardcore addict
V lete som si bol skusit nove Cruze - princip bol asi taky, ze som prisiel, zaparkoval svoje, preliezol auto co mali vystavene dnu kym predajca riesil nejaku zensku a co sa samotnych papierov tyka - akurat kontrola VP a podpis papiera ze na seba preberam zodpovednost za skodu sposobenu vedenim vozidla. Tomu predchadzala akurat trochu vseobecneho pokecu typu preco cruze, co mame teraz, kedy by sme chceli menit auto a pod.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Clean_Up
Professional
Kamoš boli skúšať Méďo C-čko a šla s nimi taká mladá pipka v minisukienke. Vravel mi, že už ho vôbec nezaujímalo auto. Celý čas zízal na ňu a prikyvoval na všetko čo vravela.plusminus napísal:Tetula sedela v aute a tocila o aute...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
A nakoniec ho aj kúpil nie ?Clean_Up napísal:Kamoš boli skúšať Méďo C-čko a šla s nimi taká mladá pipka v minisukienke. Vravel mi, že už ho vôbec nezaujímalo auto. Celý čas zízal na ňu a prikyvoval na všetko čo vravela.
bol som na testovacke novej ceedky - objednane cez net, nasledoval telefonicky kontakt - dohodnutie casu, potom osobne stretnutie, podpisanie papierov a kecy
predajca bol v aute a diktoval trasu
kamarat bol na testovacke noveho golfa a prebiehalo to tak isto.. akurat neviem, ci povolil aj maximalku
akurat, ze on ho aj potom kupil, resp. objednal
predajca bol v aute a diktoval trasu
kamarat bol na testovacke noveho golfa a prebiehalo to tak isto.. akurat neviem, ci povolil aj maximalku
-
Fabo
Hardcore addict
To pozicanie na viac dni bude asi len vecou u znamych zakaznikov - specialne u premioviek sa vobec nedivim, bol som raz s kamosom v BMW ked si nechal prezuvat gumy a z toho pristupu k zakaznikovi som bol velmi milo prekvapeny. Ak vsak len tak prides, tak to bude asi ako u mna - s predajcom, najprv chvilu isiel on, potom sme sa vystriedali a siel som ja. Voci tlaceniu auta v ramci rozumnej miere neprotestoval.
-
Clean_Up
Professional
Aj keď pipenka bola ozaj mňam, nakoniec kúpili Q5.cuteSTYLE69 napísal:A nakoniec ho aj kúpil nie ?