Ale inak pekné..
Fotografia - novinky, technika, diskusia
No ono to bude znieť akoby som ju obraňoval, ale ja len chcem priblížiť.. prečo je tá fotka taká aká je. Ono Singapúr nie je také čarovné a exotické miesto ako to znie, je to proste multikultúrne civilizované mesto bez špetky mágie what so ever. Takže mi nešlo o zachytenie "tradičnej singapúrskej tržnice", ale.. práve o toho Wilson-bradáča, ktorý skutočne je človek, ktorého penisom som pred rokmi preletel, aby som sa mohol narodiť z mojej mamy.
Ja mám rád fotky, ktoré.. akoby v sebe mali nejakú emóciu a.. je pravda, že táto fotka sa mi páči najmenej, ale.. niečo čo musí každá,a by sa mi páčila spĺňať tam nejako cítim..
A možno to, že namiesto "tradičná exotická tržnica" to má byť skôr "môj otec v cudzom meste" pomôže načrtnúť, prečo mi tam tí ľudia nevadia (aj keď tí v bielom popravde aj hej
)..
Hm, to som sa zasa rozpísal.. To je tak keď celý víkend prehulím a potom.. ach jaj
///a rovnako sami niečím nezdá fotka chlapčeka na člnku... ale neviem prečo.
Ja mám rád fotky, ktoré.. akoby v sebe mali nejakú emóciu a.. je pravda, že táto fotka sa mi páči najmenej, ale.. niečo čo musí každá,a by sa mi páčila spĺňať tam nejako cítim..
Hm, to som sa zasa rozpísal.. To je tak keď celý víkend prehulím a potom.. ach jaj
///a rovnako sami niečím nezdá fotka chlapčeka na člnku... ale neviem prečo.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
takmer ze makarska. ale jak sa vola to mestecko medzi splitom a makarskou?jackb napísal:chlapec10, no ok, fotit polmetroveho potkana pri klavesnici, ako "mys" asi fakt bude kravina![]()
ale uz sa na to vykaslime, lebo tu len zbytocne smaujem(e)
no a ta panorama bude mam taky pocit niekde na Makarskej, ale mozem sa mylit
-
lekoklatik
VIP
-
Jeremy
Medium Professional
retro z kolych fotiek je to skladane? Skus si cez warp v PS vyrovnat perspektivuzelovoc napísal:retro panorama
btw schvalne kolko hojkacov je aktivnych na ephote tysi vratane mna treti o ktorom viem
-
Jeremy
Medium Professional
je to chyba, tym ze je to poskladane z troch fotiek tak dochadza k deformacii perspektivy, aby nedochadzalo k deformacii pouzivaju sa specialne panoramaticke stativy...moosha napísal:A ako si dosiahol toho viac-menej fisheye efektu vpravo?
//edit
a praveze mam pocit opravte ma ak sa mylim fisheye drzi perspektivu pekne rovnu vacsinou