Toyota tiez!!!
//GothaR: vybral som posledne prispevky z temy F1 2009 a dal som ich sem
Stara tema: http://www.hojko.com/f1-2009-t13290.html
Ale veď pneumatiky budú stále chodiť meniť.. a teraz bude zaujímavé sledovať, kto zle vyrátal spotrebu, že či jazdci vôbec dojdu do cieľa..PAIN napísal:Netesi ma ale az tak zakaz dotankovavania, to bolo sucastou F1 dlhe roky a na niektorych VC sa to najzaujimavesie dialo prave v boxoch, takto prideme aj o to.
Mne sa naopak zákaz KERS nepáči. Bol to dobrý nápad, ktorý by mohol pomôcť predbiehaniu, ak by sa upravili pravidlá jeho používania. Limitovanie na 6 sek bola kravina, keď tak počet použití za preteky, tak ako je to všade inde, alebo neobmedzený.PAIN napísal:Nebude uz KERS co tiez je podla mna pozitivum. Netesi ma ale az tak zakaz dotankovavania, to bolo sucastou F1 dlhe roky a na niektorych VC sa to najzaujimavesie dialo prave v boxoch, takto prideme aj o to.
Mna ako Ferraristu to tiez ciastocne sklamalo, ale Schumimu verim. Spolu s Brawnom a dobrym rozpoctom urcite dokazu dat dokopy rychly monopost. Aj Ferrari bolo v 90tych rokoch dlho bez dobreho vysledku az do chvile kym tam neprisiel Michael s RossomPAIN napísal:Ako Ferrarista mam z prestupu Schumiho rovnaky pocit ako ked niekto niekoho kopne riadne silno do guli. Som fakt zvedavy ako sa vyrovna s novymi pravidlami, novymi jazdcami a relativnou vyrovnanostou teamov. Predsalen ked bol on majster, Ferrari nadelovalo kazdemu pol sekundy na kolo a adekvatneho supera mal naposledy Hakkinena. Beriem to ale ako dobru spravu, tesim sa