zdravim vas, dnes som si chcel zamenit svoju starsiu grafiku za novsiu no ale vyskytol sa problem v tom ze ked som vybral tu staru a osadil do toho isteho slotu novu tak mi pocitac startuje aj do nekonecna a nespusti sa...obidve su pritom pre slot pci-e...skuste mi poradit kde moze byt problem???v zdroji zeby???ale ten som cital ze staci 400Watts takze neviem...a skusil som ju vlozit aj do druheho slotu tak sa pc aj spustil akurat ze som nemal obraz - skuste sa mrknut na moju dosku:
A mas ju len v PCI Express slote alebo mas pripojene aj zvlast napajanie zo zdoja?
Neviem presne aky mas typ ale tieto karty potrebuju este zvlast napajanie.
ziadne napajanie zvlast zo zdroja nieje potrebne pri tychto mojich kartach....pri tej starej vobec nie a co sa tyka novej tak ta nepotrebuje pridavne napajanie - nema ani osadene miesto na okraji dosky typizovanym konektorom na napajanie...
pravdepodobne len nemas zapojeny kabel pre napajanie grafickej karty a ten nemusi by na grafickej karte ale moze byt aj vedla slotu a ty ho tam mas v podobe toho molex konektora (taky ako sa pripajal do IDE diskov). skus kabel zo zdroja zapojit aj do toho konektora