ja mam ati a ide v pohode na full
inak dobra hra nemyslite? taky mafia style, kombinovany s GTA a hlavne assasins creed... ak ste den pred tym pozerali Inglorious Basterds ako ja tak herny zazitok je dokonaly
ja mám zostavu Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, 3GB RAM, nVidia GeForce 8800GTS 320MB, najnovšie grafické ovládače, a tiež mi to nejde. po spustení hry mi nabehne loadovacia obrazovka, a to je všetko. ďalej sa nič nedeje
Mne to ide. A som príjemne prekvapený, som si myslel že to bude väčšia chu****. Trošku ma škre nemožnosť nastavenia AA. Dalej modely postáv mohli byť prepracovanejšie.
1.) Open MSCONFIG (You can open it by entering MSCONFIG in the search bar)
2.) Select the “Boot” tab
3.) Click on “Advanced Options”
4.) Check “Number of Processors”
5.) Select “1” from dropdown menu
6.) Click “Apply”
7.) Restart machine
funguje, problem je ze tato hra je narocna na procesor, cize ked v tom navode ja odpojim jedno jadro tak hra ide ale seka, neutiahne to samotna grafika, mam Ati EAH4850...neda sa to hrat
lol tak tymto navodom odstavis jedno jadro pre cely komp, ten navod vyssie vypne jedno jadro iba pre tu hru, a je pravda ze potom hra ide horsie ale s 4850 sa to da este v poho hrat
takze drzim W akoze idem knemu..pritom stlacim ctrl..to viem co robi..a este k tomu dam E..?vsetky 3 klavesy naraz? pripadne bez W?..lebo takto som to aj skusal s tym ctrl+e a nic..
jezis nie, nomralne drzis stlacene ctrl. stale. potom W chodis do predu, dojdes za vojaka zo zadu, a ked si pri nom blizko, tak stale drzis stlacene CTRL, a potom stlacis E, alebo Z, to je jedno. ked si uplne tesne za nim, za chrbtom. ale radim ti ked nechapes takejto jednoduchosti, tak uz to radsej ani nehraj.
no asi nieco robis zle, niekto ta pri tom vidi alebo pustis pred tym ctrl alebo nieco, pretoze stealth killy funguju na 100%. a vyraz "nie som demence" o niecom svedci, ked uz, "nie som dement(ný)".
ani mne zo zaciatku neslo ani neviem preco no neskor uz som to rozbehal ani neviem ako a neviete nahodou kde sa da najst otvoreny tank? lebo ja som nasiel len tak kde ho strazili a bol zavrety a otvoril sa len ked horel no potom hned vybuchol
uz sa mi to podarilo.. hmm neviem ako daleko som, bola to prva misia co si dostal v zakladni pod zemou, v tych katakombach, od tej Lady Margaret. mal si oslobodit jedneho nemca co pracoval pre resistance, byrmann sa volal..