windows form application
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
windows form application
vedel by mi niekto poradit ako realizovat vo windows form application okno v ktorom by som mal po lavej strane klikacie menu(button) a v strede by sa menilo nejake okno?
-
audiotrack
VIP
Otvor si MS Visual Studio. File -> New Project -> C# ->Windows -> Windows Forms Application. Nalavo z toolboxu si vyberies Button a pretiahnes do okna kolko porebujes. Potom si pretiahnes naprRichTextBox a vycentrujes a roztiahnes si hona stred. Potom Kliknes na prvy buton(dvojklik) a Visul studio ti vygeneruje kod. Nieco ako
Do tohoto kodu doplnis
Toto spravis s kadym button. Potomsi to skompilujes a spustis (F5)
Kód: Vybrať všetko
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
}Kód: Vybrať všetko
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
richTextBox1.Text = "BlaBlaBla";
}-
skorec1
Expert
vedel by mi niekto poradit? ked pouzijem MDI Window, ako spravit preklikavane medzi vytvorenimi oknami bez toho aby som pouzil MdiWindowListItem ? chcel by som to cez tlacitka!
momentalne mam okna cez nieco.show(); a nieco.hide(); cez tlacitka co sa mi nezda dost efektivne, chcel by som aby sa to riesilo cez tlacitka tak ze stale sa pozadovane okno da navrch ako je to v MdiWindowListItem ze len preklikavam pozadovane okna.
momentalne mam okna cez nieco.show(); a nieco.hide(); cez tlacitka co sa mi nezda dost efektivne, chcel by som aby sa to riesilo cez tlacitka tak ze stale sa pozadovane okno da navrch ako je to v MdiWindowListItem ze len preklikavam pozadovane okna.