CS MOVIEMAKING Help
-
26_MAKO_26
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
CS MOVIEMAKING Help
Čawte, nemohol by mi někdo plsky helpnúť ? Natáčam Cs PubliC Movie a robím to tak že najprv si nahrám demo. Potom startmovie to mi rozloží to demo na BMPéčka obrázky a uloží do cstrike no potom to všetko spájam cez Virtual DuB(huFFyUV codec ) a potom to skonvertujem lenže stále sa mi to zdá velké a potom prerobím do Vegase Potrebujem od Vás helpnúť ohľadom tohto že akú rýchlosť si mám dať vo Vegase na to video potom aby bolo ako v normálnej rýchlosti... a ešte jeden problém že to video cem mať tak 4.50 min. a potrebujem sa zmestiť do 100 MB ? aký Codec potom alebo aký converter ? ? PLS HELP ...
-
Sphinx
Addict
Re: CS MOVIEMAKING Help
peco nepouzijes fraps na real time nahravanie a nie demo a potom obrazkovat to ??26_MAKO_26 napísal:Čawte, nemohol by mi někdo plsky helpnúť ? Natáčam Cs PubliC Movie a robím to tak že najprv si nahrám demo. Potom startmovie to mi rozloží to demo na BMPéčka obrázky a uloží do cstrike no potom to všetko spájam cez Virtual DuB(huFFyUV codec ) a potom to skonvertujem lenže stále sa mi to zdá velké a potom prerobím do Vegase Potrebujem od Vás helpnúť ohľadom tohto že akú rýchlosť si mám dať vo Vegase na to video potom aby bolo ako v normálnej rýchlosti... a ešte jeden problém že to video cem mať tak 4.50 min. a potrebujem sa zmestiť do 100 MB ? aký Codec potom alebo aký converter ? ? PLS HELP ...
-
26_MAKO_26
Amateur
Ale Fraps nee no to nebude public movie ale movie našej CREW, no lebo máme servery, stránku, a ešte na prezentáciu video treba a tam budú hlavne s Cw dema A FRAPS je ****tina
To mi nepomože mám na youtube jedno video robené cez fraps a a je to hrozné Proste FRAPS ne. Trebars zoberte si takého moviemakera DexeNa že ako 1 až 5 min. videá vtesná do 75 MB v takej kvalite HM ????????
a keď to robím cez DuB tak mám 90 FPS kdež to robím cez FRAPS tak mi fps skosí na 40 - 30 FPS Ja len potrebujem kódek alebo CONVERTER ktorý mi to dá to požadovanej kvality 
-
26_MAKO_26
Amateur
aspoň nevymýšlaj kto robí s Frapsom Skill videá ? ha ? Jo múdry ako rádia
trošku sa zamysli nad tým že iným sa s Frapsom dobre robiť nemusí tak prosím nepindajte !!! a pýtal som sa o kódek a konverter a nie o Fraps tak prosím držte sa témy.Lebo aj Fraps natočí video ktoré je nehumánne velké potom tak pls fakt držte sa témy OK ? ďakujem
Dám Ti link od Videa na youtube čo mám s Frapsom urobené ? a čo robí obraz ?
Dám Ti link od Videa na youtube čo mám s Frapsom urobené ? a čo robí obraz ?
-
26_MAKO_26
Amateur
Guczmann Neplač teraz
nevyrovnaný trtko si tu akurát tak ty tak prosím nepíš do tohto príspevku už nič keď v nom nie je nič objektívne a trošku sa zamysli...no neviem kto z nás je nevyrovnaný keď berie tri výkričníky ako nervy tak skonsoliduj sa radšej prv ty a potom raď druhým
buď taký dobrý
lebo bije Ťa demencia
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 15:56 )
Ale veď ja to tak robím v pohodke aj cez Vdub ja by som robil aj cez Fraps v pohodičke lenže keď potom to video prerobím vo vegase tak potom sa mi tam vytvára taký obraz ako keby nestíhal
a keď to urobím vo VDUBe tak je to v poho ... máš riešenie ?
ak áno tak ďakujem 
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 15:56 )
Ale veď ja to tak robím v pohodke aj cez Vdub ja by som robil aj cez Fraps v pohodičke lenže keď potom to video prerobím vo vegase tak potom sa mi tam vytvára taký obraz ako keby nestíhal
-
26_MAKO_26
Amateur