JA-hanblivý..........Baba- krásna.............ako oslovit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: JA-hanblivý..........Baba- krásna.............ako oslovi

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

SchYzo napísal:ty to asi dobre poznas co
Heh :twisted:

Bože čo je oroblem prisť ku nej aj si ku nej saddnúť a povedať :Bože ty si pekná baba nejdeš na drink ? A ak by povedala nie tak potom trapas ... :D :P :idea: :twisted: .
lucas
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lucas »

Problem je akurat v tom, ze toto nemozes povedat skutocne pekne babe, nakolko to pocuva asi 10x denne a budes len dalsi luzer v poradi, co dosiel otravovat :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

lucas napísal:Problem je akurat v tom, ze toto nemozes povedat skutocne pekne babe, nakolko to pocuva asi 10x denne a budes len dalsi luzer v poradi, co dosiel otravovat :D
presne, to uz radsej pochvalit nejaku cast jej oblecenia alebo co :P
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SchYzo napísal:presne, to uz radsej pochvalit nejaku cast jej oblecenia alebo co :P
ved vravim, treba najst zamienku a byt vtipne drzy, chlapci najprv si to precitajte v tej knihe ako to tam pise a potom uvidite, je tam totiz presne napisane co robit ked je to kocka a prisprostaste oslovenia pocuva 10krat za den . . .
:roll: mimo ineho mne ani svate pismo nepomoze to je proste pravda, . . . Knihu si sice citam ale byt taka svina proste neviem, pretoze to nie je ta z knih kde pise ako byt sam sebou, to je kniha o tom ako byt suverenny drzy a sebavedomy frajer . . .
a trochu sa mi tam niektore taktiky nepacia, lebo to je vyslovene o tom ze ked cchete oslovit a nabalit kocku musite sa spravat jak kua, . . .
a povedzme si na rovinu , . . . toto je real, a nie teenegerska americka komedia, kde totalny looser zbali brutalnu caju ....
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Kto to nepozna odporucam pozriet ( skoda ze konkretne pri tomto videou je na zaciatku kratka reklama) Ale oplati sa :) Ak viete aspon trochu anglicky

A co sa tyka realu... Ono... treba si to proste par krat vyskusat na nejakych diskotekach... ist niekde kde ta nepoznaju... vyskusas a uvidis... ja som sa tiez velmi hanbil ale teraz to je trosku lepsie :D
Prvy krat hod do seba 2 poldeci a potom naberies odvahu skor ;) Hlavne treba skusit... Inak nikdy nezistis ake to je naozaj...
Ako sa hovori... za elektrickou a za zenou nikdy nebez... pride dalsia :) takz ak zlyhas mysli na to
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Spytaj sa jej zeci nema zapalovac :smt033 ale nee spytaj sa jej ze ci nevie kolko ma hodin a ze ci nevie kedy ide autobus a potom sa uz snou dajak zarozpravaj
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ak sa chces pytat kolko je hodin, tak predtym nez sa spytas si daj dole hodinky a vypni telefon. :)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja stale neviem co je take tazke sa zoznamit s babou :) podla mna si geek alebo nerd :D kokos za 30 minut .....to by sa dalo hocico stihnut :D vsak normalne prid opytaj sa jej ako sa vola ,ze pekne meno, odkial berie to pekne oblecinei
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Ak babu, tak s ňou musíš mať niečo spoločné, o čom sa budete baviť. Potom už bude stačiť iba posteľ, boh vie :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

begbeee napísal:Na začiatok skús "Ahoj".
Potom to už pôjde samo. :)
Ano, odpovie Ti "Maj sa." :D

Zamienka s tym, ze kolko je hodin - to je ako opytat sa dnes v elektre na ciernobiely televizor. Pre zaciatok by som sport vymenil za nejaky iny casopis. Napriklad, casopis s XXX tematikou - Mozes ho chvilku pred nou postudovat, potom prides k nej a ukazes jej nejaku XXX fotku, ze "aha, co som nasiel" :D

Ale nie, pokial spolu chodite busom, tak neni o com. Treba si prisadnut a pouzit legendarnu hlasku, co tu niekto zadrel na fore: "Kontrola cestovnych listkov" :welc: - neviem si predstavit lepsi zaciatok rozhovoru v autobuse. Ina varianta je (kamaratova oblubena) spytat sa, ci doma kuria drevom alebo uhlim - ked Ti vrati nechapavy pohlad, tak len nadviazes, ze si nechcel zacinat tak ako vsetci... pokial nieje na hlavu, tak sa usmeje a uz mas volny plac.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

^ WIN
To su za rady :D Lorrenyo Van Matterhorn - epic :D Dokonca aj vo FlashForwarde to pouzil ten Simon
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Skoda ze na slovensku nema kazdy take vymozenosti internetu v mobile :D
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Turbozilla »

D4vid napísal:Skoda ze na slovensku nema kazdy take vymozenosti internetu v mobile :D
Aj kebyže, tak si myslím, že kebyže sa ti zapne net napr. w910i tak 100rokov :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sermus holka.. bojíš sa búrky? odpoveď: nie :shock:
tak to je dobré lebo ja ho mám ako hrom :twisted:
Bobala
Medium Star
Medium Star