caute,
mam problem od vcera mi adapter nenabija baterku pise vzdy,ze sice nabija ,ale stale 6-7 % viac nejde...ked vytiahnem adapter z zasuvky,ntb sa vypne...
neviete co v om moze byt chyba??
NTB ASUS nenabija baterku
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
notas mam asi rok...
uz to stuplo na 14% ale ide to pomaly strasne...
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 20:56 )
ako som sa tak docital ide asi o zlu kalibraciu baterky...ale neviem ako ju nacalibrovat...
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 21:56 )
neviete mi poradit...ono to akoby pomaly nabijalo..uz je 26% lenze jak vyberiem ac adapter tak hned scipne book...a ani sa nezapne bez adaptera...ja neviem co je s tym...
uz to stuplo na 14% ale ide to pomaly strasne...
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 20:56 )
ako som sa tak docital ide asi o zlu kalibraciu baterky...ale neviem ako ju nacalibrovat...
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 21:56 )
neviete mi poradit...ono to akoby pomaly nabijalo..uz je 26% lenze jak vyberiem ac adapter tak hned scipne book...a ani sa nezapne bez adaptera...ja neviem co je s tym...
-
PAuLi3
Darca
Cau, mozno blba otazka, ale skusil si vybrat na chvilu baterku z nb ? ak nie vyber ju ale na 5 minut, apotom daj naspat a skus, mne sa toto stalo este na strom nb, ze mi nechcelo nabit, aj ked som nb vypol zapol, nic, potom som vybral baterku, dal naspat a vuoala, uz s nabijala normalne
a ked nepomoze, tak som volakde cital o flashi biosu, alebo v tvojom pripade ak by si sa do toho nechcel pustat, pises ze nb ma 1 rok, takze zaruka to isti
a ked nepomoze, tak som volakde cital o flashi biosu, alebo v tvojom pripade ak by si sa do toho nechcel pustat, pises ze nb ma 1 rok, takze zaruka to isti
-
easton
Professional
ano baterku uz som vyberal no nepomohlo to vobec...necham cez noc nabijat a rano sa zobudim a diodka blikaaa
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 18:25 )
ale mam ked zapnem ntb...tak pri startovani..normalne ti nabijanie sa tak naplna a vyparzdnije baterka tak ako to ma byt...ale potom hned kontrast obrazovky sa znizi a baterka sa prestane hybat...ale uz to stuplo zasa uz je 42% tak neviem...
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 18:25 )
ale mam ked zapnem ntb...tak pri startovani..normalne ti nabijanie sa tak naplna a vyparzdnije baterka tak ako to ma byt...ale potom hned kontrast obrazovky sa znizi a baterka sa prestane hybat...ale uz to stuplo zasa uz je 42% tak neviem...
Re: NTB ASUS nenabija baterku
easton, mám presne taký istý problém ako ty... chcem sa spýtať ako si celú tuto nemilú situáciu vyriešil