dokonca ty to prehanas aj tym cislom 50%, pretoze ak sa tu uz bavime o NAOZAJ funkcnych a fixnutych veciach tak tych je mozno 10%, ostatne su len uplne odrby cez funkcie ktore uz existujuNightmear napísal:99% kkz, dlho som sa nenasmialten bol dobrý
Neexistuje žiaden free server ktorý má viac ako 65% NOZAJ funkčných vecí oproti ofiku, z free je snáď vrchol, ale tak zrovnávať s ofikom sa nedalo a nedá nič
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
jojo ten som myslelRoyalflush napísal:On myslel ten free 2.4.3 server, kde mas hned 70-tku, kupis vengeful a behas areny.(Teda aspon myslim, ze myslel ten)

Ahojky ludia,
chcel by som vediet ci niekto nepoznate nejaky dobry WotLK server
Aby to bol instant 80 funserver na verziu 3.1.3. private ci free, to mi je jedno (moze byt aj EN alebo iny nemusi byt cz/sk) a aby tam aj hralo nejakych aspon 100 ludi,
ALE HLAVNE :
aby tam boli vysoke raty na profesie,skilly a repku;( tym myslim aby som nemusel skilit cely den, ale iba napr za par minut, prosim pomozte mi aspon link hodit alebo nieco take, lebo neviem nic najst, tak ak niekto poznate=>NAPISTE!
DAKUJEM
Patch 3.3 zaklopal na dvere 
http://www.mmo-champion.com/news-2/patc ... this-week/mmo-champion.com napísal:The patch is now officialy confirmed. The final versions of the patch notes are now here!
fůjNightmear napísal:Patch 3.3 zaklopal na dvere
http://www.mmo-champion.com/news-2/patc ... this-week/
od 3.1.3. dalej je vsetko zle, hra straca celkovu pointu preco bola vytvorena, a catalysm ani nehovorim, to je pohroma pre cely WoW svetSchYzo napísal:co fuj to akoze vsetko nove co pridaju je vzdy u teba nahovno ci co?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pointa hry a dovod preco bola vytvorena je bavit ludi...to len niektori ludia furt pi*uju, tak ako ked prislo TBC pi*ov*** na draeneiov a blood elfov ze je to mimo, tak pi*ov*** aj vo wotlku a budu aj v cataclysme...ale 90% tych ludi co na to pi*uju to aj tak stale hraju lolČmeliak napísal:od 3.1.3. dalej je vsetko zle, hra straca celkovu pointu preco bola vytvorena, a catalysm ani nehovorim, to je pohroma pre cely WoW svet
Hra sa jednoducho stále zľahčuje a to sa ľuďom, čo si ťažkými hodinami vymakali svoje chary a zvyknutí na old-style štýl hry... to sa nepáči... Čoskoro budete mať personálny teleport na každú lokáciuSchYzo napísal:pointa hry a dovod preco bola vytvorena je bavit ludi...to len niektori ludia furt pi*uju, tak ako ked prislo TBC pi*ov*** na draeneiov a blood elfov ze je to mimo, tak pi*ov*** aj vo wotlku a budu aj v cataclysme...ale 90% tych ludi co na to pi*uju to aj tak stale hraju lol![]()
-
Hotwire
Addict
vyvoj nezastavisNightmear napísal:Hra sa jednoducho stále zľahčuje a to sa ľuďom, čo si ťažkými hodinami vymakali svoje chary a zvyknutí na old-style štýl hry... to sa nepáči... Čoskoro budete mať personálny teleport na každú lokáciu(Aj keď Engineer už má osobný teleport, čo ho hodí na jedno vybrané miesto v northrende z piatich možných
)
suhlasim, ale este 80 s da ale ked uz dalej tak ne proste to straca ten vyznam WoWaNightmear napísal:Začalo to WotLK-om celkovo...
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 19:32 )
TBC sa dalo vzdy to je srdcovkaSchYzo napísal:pointa hry a dovod preco bola vytvorena je bavit ludi...to len niektori ludia furt pi*uju, tak ako ked prislo TBC pi*ov*** na draeneiov a blood elfov ze je to mimo, tak pi*ov*** aj vo wotlku a budu aj v cataclysme...ale 90% tych ludi co na to pi*uju to aj tak stale hraju lol![]()
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 19:33 )
mne sa lubi z eng robot na opravy, alebo novy mount za 20 000 goldov co ma na sebe vendorovNightmear napísal:Hra sa jednoducho stále zľahčuje a to sa ľuďom, čo si ťažkými hodinami vymakali svoje chary a zvyknutí na old-style štýl hry... to sa nepáči... Čoskoro budete mať personálny teleport na každú lokáciu(Aj keď Engineer už má osobný teleport, čo ho hodí na jedno vybrané miesto v northrende z piatich možných
)
-
Hotwire
Addict
heh este ani nevies poriadne co tam bude...ja sa nahodou na to tesim, zmena je zivotČmeliak napísal:TBC sa dalo vzdy to je srdcovkaa este wotlk sa da ale ja som to povedal setkym a poviem, ze Catalysm hrat NEBUDEM a poznam 100 ludi co si myslia to iste