//VYBAVENE
-
Martinspeed
Medium Expert
//VYBAVENE
//VYBAVENE
a napr. Nkove symbiany su snad lepsie? z pohladu uzivatela ta rychlost bude u oboch katastrofalnaFilipito napísal:ved tie samsungy su strasne pomale. nechapem ako to moze niekomu vyhovovat
navyse generalizovanie na jednu znacku je zbytocne kedze tak nokia ako aj samsung neponukaju len jeden system
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
až bude mať samsung aplikácie, kvôli ktorým nebudem musieť vypínať antivírusový program, až bude mať samsung aplikácie, kvôli ktorým nebudem musieť loziť do XPčiek, lebo vo Vistách ani v 7mičkách korektne nefungujú, až bude mať samsung aplikácie, cez ktoré sa bude dať poslať viac ako jedna sms naraz z PC!!!, až bude mať samsung dotykový telefón s kapacitným displayom a bude mu stíhať vlastný OS [TouchWiz rozhranie ETC], až samsung nakŕmi 800 MHz procesor [Samsung Jét] a bude pri tom fungovať plynulo a nebude sekať a padať vo vlastnom systéme, až samsung spraví kvalitnú zvukovú reprodukciu z reproduktoru telefónu, ktorá zvládne výšky, hĺbky a stredy aspoň tak ako moja stará nokia 5310, až samsung vyrobí normálny telefón, ktorý nebude mať žiadnu z týchto chýb, tak sa vyrovná 5 rokov starej nokii...->slavo<- napísal:To je dobra blbost som majitelom samsungu a som maximalne spokojny,
Kamarat ma teraz tu novu i8000 a tiez je spokojny . Kazdemu vyhovuje nieco ine a pre niekoho je zasa nokia odpad pre niekoho zasa samsung je to vec nazoru a nechapem jak mozes napisat ,ze samsung sa nevyrovna nokii
krásne si to vystihol jedným slovom. Dokonca Samsung HD je pomalý jak sviňa, máme ho v robote a to je fakt hanba.Filipito napísal:ved tie samsungy su strasne pomale. nechapem ako to moze niekomu vyhovovat
áno sú. Moja E52ka je o DOSŤ rýchlejšia ako môj bývalý Samsung Jét. Ide nádherne, má krásnu zvukovú reprodukciu, rýchlo a bez chýb sa na nej píše, nemrzne a celkovo má všetko, čo by mal poriadny mobil na skutočné používanie mať.sundevil napísal:a napr. Nkove symbiany su snad lepsie? z pohladu uzivatela ta rychlost bude u oboch katastrofalna
navyse generalizovanie na jednu znacku je zbytocne kedze tak nokia ako aj samsung neponukaju len jeden system