Zdravim, takze ja sa do tohoto velmi nevyznam tak vam to opisem takto:
Mam WWW stranku teda aspon index.html ten zaklad hlavnu stranku v menu mam odkazy na rôzne rubriky alebo ako to nazvat a chcem vediet ci neni nejaky program alebo nieco cez co by som mohol jednoducho pridavat do menu tie rubriky a potom este pisat do nich a nie ze si vytvorim napr. owebe.html nahram to na FTP a potom do index.html musím cez textovy dokument pridat odkaz do menu a potom este do toho owebe.html musim napisat vsetky hovadiny o tom odkial to ma tahat css a ine
nijak ale sú dve možnosti: buď sa doučíš základy a prejdeš na php a spravíš si to tak ako chceš, alebo budeš používať niečo hotové a potom ale nemôžeš čakať že to bude presne také ako chceš
Použi WordPress. Nemusíš kód ani nijak špeciálne upravovať. Je kopec pluginov ktoré ti dokážu úplne zmenť WP.
A tému tiež spravíš ako WP tému. Preštuduj pár článkov ako na to.
Napr. tu: http://www.levoltz.com/2006/09/17/how-t ... 5-minutes/ Tu máš taký základ.
adox napísal:ako tam potom dam ten design a web co mám ?
To záleží od toho CMS. Často stačí dať existujúci html kód a potom sa len pridajú nejaké kódy, aby sa napr. pridávalo vygenerované menu na správne miesto... (a podľa toho, čo vieš to môže byť jednoduché, alebo aj zložité)
No moja anglictina neni najlepsia ale neico som pochopil a cele je to dake divne tam na temu potrebujem 10 suborov co ked mam web tak tam mam styles.css a index.php a to je vsetko
...a práve preto musíš každú stránku robiť tak komplikovane
keby to bolo cez php kde sa includuje hlavička a pätka, tak ti napríklad banner stačí zmeniť v jednom súbore a nie na každej stránke. To je dôvod prečo je tam tak vela súborov
adox napísal:No moja anglictina neni najlepsia ale neico som pochopil a cele je to dake divne tam na temu potrebujem 10 suborov co ked mam web tak tam mam styles.css a index.php a to je vsetko
To záleží od toho, aký CMS použiješ. V niektorých nie je problém použiť html kód tvojej stránky a pridať tam len pár vecí, aby potom ten CMS vedel, kam a čo má dávať.