Tipujte superov Slovenska na MS vo futbale

O športe...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

hlavne nech si chlapci spravia meno a nech sa dostanu do lepsich muzstiev...ta skupina je taka ze mozme byt aj 4 aj 1 ale skor na 80% 3 :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Mal by som otázku: koľkí zo skupiny potupujú?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

M@rt1n napísal:Mal by som otázku: koľkí zo skupiny potupujú?
dvaja
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

dobrá skupina...ako som dnes počul skupina spokojných.Je to pravda.Každý je spokojný so súpermi,dúfam,že my budeme spokojný aj po tých troch zápasoch.

Nový Zéland - zdolateľný,netreba ho však podceniť.Určite zápas s ním bude rozhodujúci,ppetože ak vyhráme,budeme vo psychickej výhode

Paraguaj - neviem čo si mám o ňom nyslieť,už som čítal aj že je to technické mužstvo ako Čile aj,že to neni tipické juhoamerické mužstvo.Zápas s ním bude podľa mňa najťažší.

Taliansko -myslím si že výsledok závisí od situácie v skupine pred zápasom.V každom prípade si myslím že je to lepší súper ako napr Španielsko alebo Brazília
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

myslim ze nasim to moze byt jedno aj tak nepostupia... keby sme dostali nejakých tazsich superov tak by bolo lepsie lebo ak prehrame s novym zelandom to bude hanba :cry: :shock: aj tak na MS sme sa dostali nahodou a dost znacne aj vdaka poliakom :lol:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Iceman tvoj nazor mi pripomina nejakeho zahorkleho zavidiaceho cecha ktory si o nieco potrebuje otriet usta. Namiesto toho aby si rozmyslal nad tym ako sa da postupit a tesil sa aku sme dostali dobru skupinu tak hned nasich odpisujes a este rypes do kvalifikacie aky sme nahodaci a podobne pi*****. Keby nasi futbalisti a fanusikovia rozmyslali ako ty tak by sme sa dostali tak do riti a naspat.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

iceman1414 napísal:myslim ze nasim to moze byt jedno aj tak nepostupia... keby sme dostali nejakých tazsich superov tak by bolo lepsie lebo ak prehrame s novym zelandom to bude hanba :cry: :shock: aj tak na MS sme sa dostali nahodou a dost znacne aj vdaka poliakom :lol:
a čo keď sme mali konečne aj my štastie? je natom niečo zlé? šport je z 50% o štastí... Si pozri vďaka čomu postúpili francúzi, potom otváraj hubu :roll: ( http://www.mojevideo.sk/video/5b58/ruka ... nryho.html )
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Steven666 napísal:sú to stále tí istí Taliani, budú betónovať, dajú jeden rýchly protiútok a bude po zápase.
No proti nam betonovat rozhodne nemozu, to budeme my a to je nasa vyhoda.

Inak ten pohlad iceman je podla mna dost realisticky a pravdupovediac suhlasim s nim. Kukat sa na vec realne a fandit je uplne odlisna vec ktoru mnohy nevedia pochopit.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Kali: ja som reagoval na to ako si tu všetci myslia že máme šancu poraziť Talianov.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

kali520 napísal: Kukat sa na vec realne a fandit je uplne odlisna vec ktoru mnohy nevedia pochopit.
Na vec sa da pozriet aj realne ale netreba hned pri tom nas tym zhadzovat a pripisovat im vsetko ku stastiu. Na vec sa da realne pozriet aj tak ze sancu postupit mame ak uhrame remizu s Paraguayom tak si myslim ze Novy Zeland uz zdolame lebo si myslim ze nas futbal siel kvalitou hore oproti minulym rokom.
Napísať odpoveď