Tipujte superov Slovenska na MS vo futbale
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
dvajaM@rt1n napísal:Mal by som otázku: koľkí zo skupiny potupujú?
-
Georgeo88
Light Star
dobrá skupina...ako som dnes počul skupina spokojných.Je to pravda.Každý je spokojný so súpermi,dúfam,že my budeme spokojný aj po tých troch zápasoch.
Nový Zéland - zdolateľný,netreba ho však podceniť.Určite zápas s ním bude rozhodujúci,ppetože ak vyhráme,budeme vo psychickej výhode
Paraguaj - neviem čo si mám o ňom nyslieť,už som čítal aj že je to technické mužstvo ako Čile aj,že to neni tipické juhoamerické mužstvo.Zápas s ním bude podľa mňa najťažší.
Taliansko -myslím si že výsledok závisí od situácie v skupine pred zápasom.V každom prípade si myslím že je to lepší súper ako napr Španielsko alebo Brazília
Nový Zéland - zdolateľný,netreba ho však podceniť.Určite zápas s ním bude rozhodujúci,ppetože ak vyhráme,budeme vo psychickej výhode
Paraguaj - neviem čo si mám o ňom nyslieť,už som čítal aj že je to technické mužstvo ako Čile aj,že to neni tipické juhoamerické mužstvo.Zápas s ním bude podľa mňa najťažší.
Taliansko -myslím si že výsledok závisí od situácie v skupine pred zápasom.V každom prípade si myslím že je to lepší súper ako napr Španielsko alebo Brazília
-
iceman1414
Medium Star
Iceman tvoj nazor mi pripomina nejakeho zahorkleho zavidiaceho cecha ktory si o nieco potrebuje otriet usta. Namiesto toho aby si rozmyslal nad tym ako sa da postupit a tesil sa aku sme dostali dobru skupinu tak hned nasich odpisujes a este rypes do kvalifikacie aky sme nahodaci a podobne pi*****. Keby nasi futbalisti a fanusikovia rozmyslali ako ty tak by sme sa dostali tak do riti a naspat.
a čo keď sme mali konečne aj my štastie? je natom niečo zlé? šport je z 50% o štastí... Si pozri vďaka čomu postúpili francúzi, potom otváraj hubuiceman1414 napísal:myslim ze nasim to moze byt jedno aj tak nepostupia... keby sme dostali nejakých tazsich superov tak by bolo lepsie lebo ak prehrame s novym zelandom to bude hanba![]()
aj tak na MS sme sa dostali nahodou a dost znacne aj vdaka poliakom
No proti nam betonovat rozhodne nemozu, to budeme my a to je nasa vyhoda.Steven666 napísal:sú to stále tí istí Taliani, budú betónovať, dajú jeden rýchly protiútok a bude po zápase.
Inak ten pohlad iceman je podla mna dost realisticky a pravdupovediac suhlasim s nim. Kukat sa na vec realne a fandit je uplne odlisna vec ktoru mnohy nevedia pochopit.
Na vec sa da pozriet aj realne ale netreba hned pri tom nas tym zhadzovat a pripisovat im vsetko ku stastiu. Na vec sa da realne pozriet aj tak ze sancu postupit mame ak uhrame remizu s Paraguayom tak si myslim ze Novy Zeland uz zdolame lebo si myslim ze nas futbal siel kvalitou hore oproti minulym rokom.kali520 napísal: Kukat sa na vec realne a fandit je uplne odlisna vec ktoru mnohy nevedia pochopit.